Stars

Khloe Kardashian očitala lekciju svima koji su je nazivali debelom

Prije nekoliko godina tvrdila je kako su teške kosti glavni krivac za njenu borbu s viškom kilograma, a sada više ne vjeruje u to...

Khloe Kardashian je do prije nekoliko godina bila poznata kao "deblja" sestra obitelji Kardashian - Jenner. No, stvari su se u jednom trenu počele mijenjati, a rezultati koje je do sad postigla zbilja su zapanjujući.

Reality zvijezda je nedavno dobila emisiju "Revenge Body" kojoj će glavni cilj biti pomaganje ženama da se riješe suvišnih kilograma i dovedu se u top formu. Kako se i sama dugo vremena borila s viškom kilograma upravo je ona prepoznata kao najbolje zaštitno lice spomenute emisije.

U sklopu promocije emisije odlučila se na svom Instagramu prisjetiti i vlastitog nekadašnjeg izgleda. Osim što je mnoge njena transformacija šokirala, Khloe se pobrinula i da se ovim putem suptilno obračuna s ljudima koji su je nazivali debelom.

"Da mi je netko prije pet godina rekao kako ću biti potpuno zaljubljena u vježbanje i zdrav život, da ću biti inspiracija mnogima, da ću druge poticati na promjenu - nasmijala bi mu se u lice. Ja? Ovako bucmasta? Nema šanse!", napisala je Khloe u opisu objave na kojoj se nalazi fotografija nje nekada i danas.

 

If you were to ask me five years ago if I ever saw myself being completely in love with fitness and health. That I would be an inspiration to many others, that I would be the push that others needed to find their way. I would've laughed in your face. Me? The chubby one? No way! But now I can't see myself ever stopping! I am completely honored and taking my role seriously in helping motivate and teach people what I had to learn to better myself from the inside out. Becoming stronger mentally so I can't let the little things break me down. I see myself only getting better and better! I can't believe how far I have come! I almost can't believe that was me! If you've lost your motivation don't beat yourself up about it, negative thoughts only turn into negative realities. By keeping positive about your body, your inner health, your mental sanity, your fitness and what you're trying to achieve, you're way more likely to succeed. My fitness journey was for myself and myself alone. On my terms and on my timeline! Cheers to us becoming better than we were yesterday! #RevengeBody

Fotografiju objavljuje Khloé (@khloekardashian)

"Ne mogu vjerovati koliko sam postigla! Ne mogu vjerovati da sam ono bila ja. Ostanite pozitivni kad je u pitanju vaše tijelo, vaše zdravlje, vaše mentalno stanje, vaš trening i sve što možete postići, i tako ćete vjerojatnije uspjeti. Moje putovanje bilo je moje i učinila sam ga samo zbog sebe. Pod vlastitim uvjetima i na vlastiti način. Uzdravlje svima koji pokušavamo biti bolji nego što smo bili jučer", zaključila je.

Nedugo nakon toga objavila i drugu fotografiju na kojoj je promjena još očiglednija te je istaknula kako nije riječ samo o tjelesnoj, već i o duhovnoj i tjelesnoj transformaciji

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0