Stars
Je li Kendal Jenner nosila neprikladnu haljinu na vjenčanju prijateljice?

Kendall Jenner nosila je superseksi haljinu na vjenčanju svoje prijateljice. Je li pretjerala?

  • Manekenka Kendall Jenner hvali se jer je odjenula haljinu koja otkriva više nego sakriva
  • Sve bi bilo u redu da to nije bilo na vjenčanju svoje prijateljice prošlog tjedna
  • Njen odabir odjeće potaknuo je raspravu na društvenim mrežama

Nakon što je odjenula haljinu djeveruše bez naramenica kao dio ceremonije na plaži za prijateljicu i nevjestu Lauren Perez, Kendall Jenner se, zajedno s nekim drugim djeverušama (uključujući i drugu manekenku Bellu Hadid), presvukla za prijem.

Jennerin odabir Monotove haljine s izrezom koji privlači poglede izazvao je kritike na društvenim mrežama „zbog neprikladnosti“ za ovu priliku.

„Oh, ovo je tako loš ukus... nadam se da će mladenka ovo prva odobriti, ali zbilja, zar bi ikada“, tweetala je korisnica Twittera @thatgirlneedsx.

„Kako Kendall tako ide na VJENČANJE“, podijelio je korisnik @themiumiumuse uz screenshot koji je Jenner objavila na svom Instagram Storyju.

Drugi su bili manje šokirani njenim pretjeranim outfitom.

„Da sam građena kao Kendall Jenner, nosila bih tu prokletu haljinu koju je nosila na tom vjenčanju“, tweetala je korisnica @sxcana.

„Zašto je toliko (ljudi) ljuto (zbog) haljine koju je Kendall Jenner nosila??? Ona je tu haljinu koristila tijekom afterpartyja, a ne na stvarnom vjenčanju. A vi kažete da je ona željna pažnje??? Vi joj posvećuju pažnju“, napisala je korisnica @audreyy_is_dead na Twitteru.

Je li haljina manekenke bila neprikladna? Elaine Swann, stručnjakinja za životni stil i bonton te osnivačica The Swann School of Protocol, rekla je kratko za USA TODAY: „Da!“ 

Možda vas zanima Od Jennifer Aniston do Kendall Jenner: ovo je najpopularnija zimska jakna među slavnim damama Rubrika Moda Moda

„Haljina je fantastična. Prekrasna je. Jako joj dobro stoji“, kaže. „Ali jednostavno nije ona koju bi nosila na vjenčanju.“

Zašto? Swann kaže da općenito postoje dva pravila kada je u pitanju odgovarajuća odjeća za svatove u SAD-u.

„Jedna od prvih smjernica bontona u pogledu toga što obući na vjenčanju je ne nositi bijelo ili boje bliske bijeloj“, objašnjava, osim ako kodeks odijevanja izričito ne kaže drugačije.

Drugi se oslanja na naš „dobar osjećaj za prosuđivanje... da ne nosimo nešto što bi moglo zasjeniti mladenku“, objašnjava Swann.

„Trebamo odabrati odjeću koja bi i dalje bila laskava, ali ne toliko pretjerano laskava da zasjeni mladenku na njezin poseban dan“, kaže. Ovdje je Jenner možda napravila pogrešan korak.

Swann kaže da je najbolje da se dogovoriš s drugim gostima kako bi izbjegla promašaj.

"Htjela sam usne poput Kylie Jenner, a završila sam s ustima koja izgledaju kao mačja guzica" Možda vas zanima Kad fileri pođu krivo: "Htjela sam usne poput Kylie Jenner, a završila sam s ovakvim ustima..." Rubrika Life&style Life&style

„Stekni ideju o tome što svi drugi nose“, kaže. „I nemoj zaboraviti zašto si tamo. Ti si tu da podržiš mladenku ne samo tijekom svadbene ceremonije, nego i tijekom prijema.“

Photo: Shutterstock

Komentari 0