Stars

Kći slavne glumice njezina je prava kopija, zar ne?

Mama i kći izgledaju kao jako stajliš blizanke i ne možemo ih se nagledati

Jessica Alba i njezina mini-me kopija Honor Marie trenutno su na odmoru u Italiji, a fotoaparatima ne mogu pobjeći gdje god se pojavile. Malena Honor ima 10 godina i izgleda kao pljunuta kopija svoje prelijepe mame! 

 

Objavu dijeli Jessica Alba (@jessicaalba)

Honor je najstarija od troje djece koje 37-godišnja američka glumica ima sa suprugom, producentom Cashom Warrenom. Par također ima i 7-godišnju kćer Haven te 7-mjesečnog sinčića Hayesa. Mora se priznati da samo sedam mjeseci nakon rođenja trećeg djeteta, Jessica Alba izgleda apsolutno fantastično! 

 

Objavu dijeli Jessica Alba (@jessicaalba)

I dok mama i kći same putuju Italijom, ostatak obitelji Warren ostao je kod kuće u Los Angelesu. Jessica i Honor posjetile su talijansku prijestolnicu mode, ali i romantičnu Firencu. Fotografije s kćerkom Jessica je objavila na svom Instagram profilu, a pratitelji su je zasuli oduševljenim komentarima kako nevjerojatno sliče! 

 

Objavu dijeli Jessica Alba (@jessicaalba)

I zaista, Honor izrasta u pravu malu ljepoticu, što ni ne čudi s obzirom na to da joj je mama već godinama na listama najljepših glumica Hollywooda. Hoće li Honor krenuti majčinim stopama i završiti pred kamerama, iskreno, jedva čekamo saznati!

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0