Stars

Katy Perry pokazala nedepilirane noge i hejterima odbrusila: "Novopečena sam mama i nemam vremena!"

  • Dolazak prinove nešto je najdivnije u životima mnogih, ali za mame predstavlja poseban stres
  • Mnoge od njih više nemaju vremena za uobičajenu rutinu njege, a o tome je javno progovorila i pjevačica Katy Perry
  • Naime, ona je odustala od depiliranja nogu čega se uopće ne srami, dapače, na račun svojih neobrijanih nogu se i našalila

Novopečene mame moraju slagati prioritete , a Katy Perry koja je sa svojim zaručnikom Orlandom Bloomom nedavno dobila kćerkicu Daisy Dove, odlučila je da depiliranje nogu jednostavno neće biti dio njezine njege. I mnoge žene ocjenjuju to – poštenim!  Štoviše, smatraju kako ženama nije potrebno opravdanje za depiliranje ili izostanak istog, a ako nekome treba baš razlog da preskoči taj tretman, briga o bebi je prilično dobar izgovor. 

Možda vas zanima Katy Perry i Orlando Bloom dobili su kćerkicu. Romantično ime otkrili su u izjavi za UNICEF Rubrika Stars Stars

Katy Perry kao članica žirija u Američkom idolu u posljednjoj emisiji showa svoju odluku podijelila je pred javnosti s jednom od natjecateljica showa Cassandrom Coleman. 

‘’Tvoj gas je duhovno iskustvo. S drugog je svijeta, anđeoskog. Kao novopečena mama nemam baš puno vremena pa sam prestala brijati noge. Kada si pjevala, dlake na mojim nogama porasle su za četiri centimetra‘’, navela je Katy. 

Pretpostavlja se kako je pjevačica mislila da su joj se dlake zbog predivnog glasa natjecateljice uspravile na četiri centimetra kako obično biva kada se naježimo zbog ekstremno ugodnog ili neugodnog podražaja. 

Orlanda Blooma upitali koliko često vodi ljubav s Katy Perry, a glumac je bio brutalno iskren...

A da bi dokazala poantu, pjevačica je podignula noge na stol pred žirijem, a njezin kolega Luke Bryan potvrdio je navode. 

‘’Ona doslovno ima dlake na nogama. Katy Perry ima kosu na nogama!’’, ustanovio je. 

Fotografija je objavljena i na službenom Twiiter  profilu American Idola u meme formatu. 

‘’Ja: Danas ću biti produktivna’’, pisalo je u prvom retku da bi zatim uslijedila fotografija nogu pjevačice uz rečenicu: ‘’Isto ja’’. 

Mnoge smatraju kako je Kary zapravo poslala važnu poruku o tome da vrijeme treba izdvajati za važne stvari. 

Photo: Instagram@silvi.gjo

Komentari 0