Stars

Kate Middleton na novu garderobu potrošila 350.000 kuna

Na turneji po Kanadi Kate je pokazala zreliji stil, a osim na dizajnerske krpice, novac je svakodnevno trošila i na frizuru

Za službeni posjet Kanadi u trajanju od osam dana vojvotkinja od Cambridgea na garderobu je potrošila čak 350.000 kuna, što je dvostruko više od posljednjeg kraljevskog posjeta istoj zemlji, 2011. godine. Za njene outfite na putovanju brinula se stilistica Natasha Archer, a Kate je uz sebe imala i frizerku Amandu Cook-Tucker na koju je dnevno trošila čak 2.500 kuna.

Vojvotkinja je u Kanadi pokazala dosta zreliji stil i to već pri samom izlasku iz aviona, u plavoj Jenny Peckham haljini i sa šeširom u istoj boji.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Zatim je oduševila u bijelo-crvenoj Alexander McQueen haljinici, koju je savršeno uskladila s crvenim modnim dodacima.

 | Autor: Getty Images Getty Images

A na prvom formalnom događaju tijekom posjete, Kate je oduzimala dah u prekrasnoj crvenoj haljini brenda Preen by Thornton Bregazzi.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Vojvotkinja je birala najveća dizajnerska imena pa je tako crveni kaput kojeg je nosila na putovanju dizajnirala Carolina Herrera, a divnu zelenu haljinu potpisuje talijanska kuća Dolce&Gabbana.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Bijela Chloe haljina bila je odličan izbor za dan u parku s malenom princezom Charlotte koja je izgledala preslatko u baby plavoj haljinici s ružičastom mašnicom britanskog brenda Peppa & Co.

 | Autor: Getty Images Getty Images

A dodatne bodove Kate je zaradila noseći svoje omiljene čižme, koje ima preko deset godina, kao maslinasto zelenom parkom marke Holland & Holland. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Photo: Getty Images

Komentari 0