Stars

Kaley Cuoco udala se u kombinezonu, ali nije prva koja je odabrala hlače...

U posljednje vrijeme u bridal svijetu vlada sve veći trend takozvanih "neobičnih" vjenčanica. Posljednja u nizu koja nas je podsjetila na to je i američka glumica Kaley Cuoco

Svi je znamo kao Penny iz Teorije velikog praska, a sada i kao super cool mladenku koja prkosi uobičajenim "pravilima" tradicije. Kaley Cuoco, 32-godišnja američka glumica udala se za džokeja Karla Cooka na predivnoj ceremoniji koju smo zaboravili iste sekunde kad smo vidjeli fotke ovog kombinezona!

 

Objavu dijeli @normancook

Na pravoj ceremoniji Kaley je nosila bijelu čipkastu vjenčanicu s potpisom brenda Reema Acra, ali se zato kasnije presvukla u nešto još bolje - kombinezon Tadashija Shojija!

 

Objavu dijeli @normancook

Međutim, ovo nije prvi put da smo poznate mladenke vidjeli u netipičnim bridal lookovima. Kombinezoni, odijela, jarke boje - slavne cure znale su nas itekako iznenaditi i oduševiti genijalnim netradicionalnim odabirima, a jedne od prvih u nizu koje nam padaju na pamet su Solange Knowles, Emily Ratajkowski i Olivia Palermo.

 | Autor: arhiva arhiva Solange u Stéphane Rolland kombinezonu, Emily u Zarinom odijelu i Olivia u Carolina Herrera topu i suknji

Solange Knowles, sestra slavne Beyonce, svakako je jedna od prvih koju smo vidjeli u totalno netradicionalnom svadbenom outfitu. Pjevačica se 2014. godine udala za dugogodišnjeg partnera Alana Fergusona u apsolutno savršenom kombinezonu boje bjelokosti s potpisom njenog prijatelja i dizajnera Stéphanea Rollanda.
Iste godine svojim je bridal odabirom iznenadila i trendseterica Olivia Palermo, koja je za najvažniji dan u svom životu odabrala top i suknju od tila s potpisom svoje omiljene dizajnerice Caroline Herrere.
I naravno, svi još uvijek živo pamtimo kakvo je ludilo nastalo kad je model Emily Ratajkowski nenadano objavila fotke s vjenčanja i otkrila kako je za tu priliku odabrala ni više ni manje Zarino odijelo boje senfa! Trebamo li uopće reći kako se u Americi rasprodalo u roku par minuta...?

U svakom slučaju jako nam se sviđaju pomalo pomaknuti i hrabri odabiri ovih slavnih cura i jedva čekamo vidjeti što nas čeka dalje!

Photo: Instagram

Komentari 0