Stars

Kakvo obožavanje... Ova si je djevojka dala istetovirati lice Maje Šuput

Daniela Perić na svom tijelu već ima 4 tetovaže posvećene svojoj najdražoj pjevačici Maji Šuput, a ova posljednja je zaista najluđa od svih...

Maja Šuput ima pravu malu legiju svojih fanova, ali ova djevojka ih je sve nadmašila! 22-godišnja Daniela Perić, Majin je najvjerniji fan što dokazuje i ova tetovaža koja joj je posvećena. Međutim, ovo nije prva tetovaža koju je Daniela posvetila svojoj najdražoj pjevačici: na tijelu ih od prije ima 4!

"Da postoje apsolutno vjerni fanovi dokaz je Daniela Perić koju poznajem još od njenih malih nogu kad je tek počela dolaziti na moje koncerte. Od onda je napravila 4 tetovaže posvećene meni, a danas sam i osobno došla svjedočiti njenoj novoj ideji. Naime, izabrala je sliku moga lica i odlučila tetovirati na ruku.", napisala je Maja uz njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Osim Majinog lica na ruci, Daniela na nadlaktici ima istetoviran Majin potpis, na vratu rimskim brojevima datum Majinog rođenja te na dva mjesta stihove iz njezinih pjesama.

Očekivano, reakcije u komentarima na Instagramu su podijeljene; i dok jedni misle da je Daniela "najdivniji fan koji postoji", drugi ipak misle da je "djevojka otišla korak predaleko". Jedno je svakako sigurno: vrckava Maja ima jednako otkačene fanove!

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0