Stars

Kakav badić nose Lana, Anita, Severina i druge poznate cure?

Znamo što na plaži nose naše zgodne slavne dame i odmah smo ih iskoristili kao inspiraciju za super stajliš ljeto

Ljeto je obično sezona u kojoj nam naše poznate cure na Instagramu serviraju najbolje fotke. Od scenarija i outfita pa sve do bikinija i dalekih putovanja. Bez obzira na sve, naše slavne cure oduvijek su nam bile inspiracija broj jedan.

Možda se spremaš za ljetovanje, a možda si već na pola puta tamo. Ako još uvijek nisi sigurna kakav kupaći kostim odabrati ili što uopće spakirati, donosimo malo inspiracije direktno s hrvatskih plaža jer ove zgodne cure znaju što se nosi. 

 

 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

 

 

Objavu dijeli Iva Leko (@iva_leko)

S donjim dijelom visokog struka ove sezone ne možeš pogriješiti. Na Severini i Ivi Leko izgledaju apsolutno savršeno! S druge strane, jednodijelni badići vladaju ljetnom sezonom 2017. i naše slavne cure to jako dobro znaju...

 

 

Objavu dijeli @anita.dujic

 

 

Objavu dijeli MyFotoDiary (@oljavori)

 

 Kad imaš ovakvu guzu, naravno da nosiš polu tange...

 

 

Objavu dijeli Ana Gruica (@anagruica)

Naše poznate Lane očito jako vole trokutiće. Dok jedna bira vesele boje, druga nosi geometrijski print. U svakom slučaju ovo je model bikinija koji uvijek možeš nositi i nikad nije dosadan.

 

 

 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lana_jurcevic)

 Doduše, kad imaš ovakve trbušnjake, svaki bikini na tebi dobro stoji. Da, ljubomorni smo i da, želimo ih i mi. Je l' sad kasno za njih? (šmrc.)

 

 

 

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

 

Photo: Instagram @Lana Jurčević

Komentari 0