Stars

Kakva sličnost: Nataša Janjić je pronašla svoju dvojnicu!

Zanimljivom fotografijom svima je pružila nadu da se snovi stvarno ostvaruju, samo treba biti dovoljno strpljiv...

Prelijepa Nataša Janjić jedna je od najtraženijih hrvatskih glumica, a usprkos žestokom tempu uvijek ćete je vidjeti dotjeranu od glave do pete.

Iako se možda mnogima čini kako su joj već sve životne želje odavno ispunjene, Nataša je upravo priznala kako je dosad imala jednu tajnu, malu i slatku želju o kojoj je maštala, a upravo se i ona ostvarila.

Naime, glumica je još od djetinjstva sanjala kako će dobiti vlastitu Barbie lutku koja će izgledati upravo kao ona, a jedna šetnja trgovinom joj je potpuno neplanirano otkrila kako je već ima!

"Sve želje se ostvaruju! I to, baš kako kažu, kad se najmanje nadaš i kad zaboraviš na njih. I tako sam jednom davno, davno priželjkivala da mogu imati Barbie lutkicu sa svojim likom i jučer se nenadano pronašla na policama u najljepšem red carpet izdanju. Život je presmiješan!", napisala je glumica u opisu fotografije na kojoj pozira uz svoju "dvojnicu" te svima poručila kako je u životu potrebno samo biti strpljiv.

Kada vidite nevjerojatnu sličnost između ove dvije "lutkice" postane vam jasno da je to najveća moguća istina. Tko zna, možda i vi ovih dana na policama pronađete svoju dvojnicu...

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0