Stars

Kakva promjena: Monica Bellucci je - plavuša?!

Jedna od najljepših žena na svijetu iznenadila je fanove svojom neočekivanom promjenom - Monica Belluci je plavuša!

Talijanska glumica i jedna od najljepših žena na svijetu iznenadila je svoje fanove promjenom boje svoje oduvijek prepoznatljive tamne kose. Monica Bellucci nedavno je napunila 54 godine i izgleda savršeno kao uvijek. Međutim, Monica je po novom postala - plavuša! Bez brige, promjena nije trajna, čak je i sama to potvrdila. Kosu je obojila u plavo zbog potrebe uloge u novoj francuskoj televizijskoj seriji "Call my Agent". 

 | Autor: Splash news Splash news Monica Belluci

Međutim, ovo nije prvi put da se Monica zbog uloge u filmu odrekla svoje prepoznatljive tamne kose. Za ulogu Malene (filma starog gotovo 20 godina!), Monica je postala crvenokosa, a kasnije i plavuša. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nicolas Bridet (@nicolas_bridet)

Iako postoje velike šanse da se u Monicinom slučaju radi samo o periki, ovo je svejedno šokantna promjena koju nismo očekivali od poznate brinete. Mišljenja fanova su podijeljena - neki su oduševljeni činjenicom da ženi stoji apsolutno SVE, dok su drugi na društvenim mrežama komentirali kako joj "crna kosa bolje pristaje" i da "crnom kosom njeno lice ipak više dolazi do izražaja". 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Monica Bellucci kao plavuša

I za kraj imamo reći samo jedno: ako pedesete izgledaju OVAKO dobro, jedva čekamo to prekrasno peto desetljeće života!

Photo: Getty Images

Komentari 0