Stars

Kakva mama, takva i kći: ove slavne dame nevjerojatno sliče svojoj mami

Sutra je Majčin dani tim povodom smo pronašli slavne cure koje su toliko nalik svojim majkama da ponekad ne znaš tko je tko

Geni su nevjerojatna stvar i svi znamo nekoga tko izgleda točno kao njihova mama. Kod ovih celebrityja nema zabune - one su praktički klonovi svojih mama!

Kate Middleton
Kraljica Elizabeta nije jedina ponosna baka u kraljevskoj obitelji. Carole Middleton je majka vojvotkinje od Cambridgea, Kate Middleton, a osim sličnosti, majka i kćer dijele i smisao za eleganciju.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Beyonce
Slavna Beyonce dobar izgled duguje svojoj majci, Tini Lawson. Osim fizičkog izgleda, majka i kći dijele sličan ukus u frizurama, a nose i slične boje. Tina je dugi niz godina bila zadužena za sve kćerkine lookove na crvenom tepihu.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Hana Huljić
Vilinski izgled Vjekoslave Huljić nije zaobišao njezinu lijepu kći Hanu. Iako, kad malo bolje pogledamo, Hana je nalik i na svog tatu, n čini li ti se?

 | Autor: Duško Jaramaz/PIXSELL Duško Jaramaz/PIXSELL   

Lupita Nyong'o
Na lijevoj strani slike vidimo lijepu kenijsku glumicu Lupitu Nyong'o...ne, čekajte, na slici lijevo je zapravo njezina mama, Dorothy Nyong'o. Sličnost je zaista nevjerojatna i da Lupita nije na Instagramu objasnila tko je tko, bili bismo sigurni da je na obje slike Lupita.

 

Miley Cryus
Ne, Miley Cryus na ovoj slici ne pozira sa svojom sestrom, već sa svojom mamom!  Kako Tish Cryus izgleda vrlo mladoliko, gotovo svatko bi pomislio da su Miley i Tish sestre, a ne majka i kćer.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Kate Hudson
Majka Kate Hudson je slavna glumica Goldie Hawn. Čini se da jabuka ne pada daleko od stabla! Majka i kći ne dijele samo zanimanje, već i vrlo sličan izgled.

 | Autor: Getty Images Getty Images

 

Kendall Jenner
Druga najmlađa pripadnica Kardashian-Jenner klana veoma sliči na svoju majku, Kris Jenner. Majka i kći se često zajedno pojavljuju na crvenom tepihu, te su zajedno bile i na ovogodišnjoj Met Gali.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Zoe Kravitz
Američka glumica Zoe Kravitz je poput Kate Hudson krenula stopama svoje majke, glumice Lise Bonet. Osim talenta za glumu Zoe je naslijedila i majčin odličan izgled. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Jennifer Lopez
Slavna pjevačica i glumica je poznata po svojoj ljepoti i mladolikom izgledu. Vidimo da su u pitanju dobri geni njezine majke, Guadalupe Rodriguez

 | Autor: Getty Images Getty Images

Selena Gomez

Selena i njezina majka su vrlo slične, što se osobito vidi u njihovim osmjesima. Mandy Teefey je rodila Selenu u dobi od samo 16 godina. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Možda vas zanima Što je uvijek bilo čudno na fotkama Charlesa i Diane? Rubrika Life&style Life&style

Sarah Josipović 
Suzy Josipović Redžepagić jednom je rekla da su njezina pokojna mama Nada, njezina najstarija kći Sarah i ona ne samo jako slične po izgledu, već i po karakteru te da su se predivno slagale.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell     

Reese Witherspoon
Reese Witherspoon veoma sliči na svoju majku Betty Reese. Ali, ovdje sličnosti nije kraj jer Reeseina kćer Ava Phillippe neodoljivo podsjeća na svoju majku! Tri generacije žena i tri vrlo slična lica...

 

The best way to enjoy #gelato??? #ThreeGenerations 😂😂😂👌🇮🇹

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

 

Photo: Getty Images

Komentari 0