Stars

Kako tužno... Sophie, kći preminulog Lukea Perryja, oglasila se emotivnom porukom na Instagramu

  • Glumac Luke Perry preminuo je 4. ožujka od posljedica moždanog udara
  • Brojni prijatelji, kolege i obožavatelji oprostili su se od njega na društvenim mrežama
  • Oglasila se i njegova 18-godišnja kći Sophie na svom Instagram profilu

Još je uvijek teško povjerovati da nas je napustio poznati televizijski i filmski glumac Luke Perry. Preminuo je 4. ožujka od posljedica moždanog udara. Nakon što je doživio moždani udar, Luke je prevezen u bolnicu u kritičnom stanju, a poslije četiri dana borbe izgubio je životnu bitku. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⏩I♥Luke Perry⏪ The🆒guy ever! (@lukeperry.fanpage) on

Uz Lukea su do posljednjeg trenutka bili njegov 21-godišnji sin Jack, 18-godišnja kći Sophie, zaručnica Wendy Madison Bauer, bivša supruga Minnie Sharp, majka Ann Bennett, očuh Steve Bennett, brat Tom Perry, sestra Amy Coder i drugi bliži prijatelji.

Tužnu vijest priopćio je njegov predstavnik Arnold Robinson, koji je u ime glumčeve obitelji zamolio medije za privatnost: "Obitelj cijeni potporu i molitve za Lukea koje pristižu iz cijelog svijeta te s poštovanjem mole za privatnost u ovo vrijeme velike tuge. U ovom trenutku detalji neće biti objavljeni."

Možda vas zanima Tužna vijest: zvijezda serije Beverly Hills 90210, Luke Perry, preminuo je od posljedica moždanog udara Rubrika Stars Stars

Dva dana nakon očeve smrti, na svom Instagram profilu oglasila se Sophie Perry. Objavila je fotografiju s ocem uz koju je napisala:

"Toliko toga mi se dogodilo proteklog tjedna. Sve se događa veoma brzo, vratila sam se iz Malavija kako bih bila sa svojom obitelji, a u posljednja 24 sata primila sam brojne poruke podrške. Ne mogu pojedinačno odgovoriti na svaku od brojnih prelijepih i dirljivih poruka, ali sam ih vidjela, zahvalna sam na porukama podrške upućenima mojoj obitelji i meni. Ne znam sa sigurnošću što trebam napraviti u ovoj situaciji jer to nije nešto o čemu vas uče kako se nosite s tim, posebice kada se sve odvija u očima javnosti. Hvala vam na ukazanoj ljubavi."
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A lot has happened in this past week for me. Everything is happening so fast. I made it back from Malawi just in time to be here with my family, And in the past 24 hours I have received an overwhelming amount of love and support. I cannot individually respond to the hundreds of beautiful and heartfelt messages, but I see them, and appreciate you all for sending positivity to my family and I. I’m not really sure what to say or do in this situation, it’s something you aren’t ever given a lesson on how to handle, especially when it’s all happening in the public eye. So bear with me and know that I am grateful for all the love. Just, being grateful quietly.

A post shared by Sophie Perry (@lemonperry) on

Glumac je prije svoje smrti napisao oporuku u kojoj je sve ostavio svojoj djeci, a ono što je mnoge iznenadilo je podatak da svojoj zaručnici nije ostavio ništa. Luke i Wendy svoju su vezu dugo skrivali, a nisu se oglašavali čak ni kada se počelo šuškati o njihovim zarukama. 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0