Stars

Kako ti se sviđa genijalni maslinasto zeleni kombinezon Franke Batelić? Znamo brend i cijenu

  • Pjevačica Franka Batelić odlučila je iskoristiti sunčanu subotu za šetnju gradom
  • U društvu sinčića Viktora te svekrve Anđe Ćorluke, lijepa pjevačica nije mogla proći nezamijećeno
  • Franka se odlučila za maslinasto zeleni kombinezon američke dizajnerice Ulle Johnson čije je cijena oko 4425 kuna

Sunčanu subotu pjevačica Franka Batelić odlučila je iskoristiti za šetnju centrom Zagreba i to u društvu devetomjesečnog sinčića Viktore te svekrve Anđe Ćorluke. Lijepa pjevačica mnogima je zapela za oko zbog svom odličnog stajlinga. Uvijek sređena pjevačica ovog puta se odlučila za vojnički stil za koji su bili zaslužni maslinasto zeleni kombinezon, crne gležnjače te torbica u maslinasto zelenoj boji. 

 | Autor: Matija Habljak/Pixsell Matija Habljak/Pixsell

Možda vas zanima Trendi jakne od umjetne kože do 300 kn - evo gdje ih možeš pronaći Rubrika Moda Moda

Kombinezon balon kroja brenda je Ulla Johnson iz kojeg stoji istoimena američka dizajnerica, a cijena mu je 585 eura, odnosno oko 4425 kuna. Uz njega te torbicu i cipele, Franka je odabrala mačkaste naočale bijelih okvira. 

 | Autor: Pixsell/pr Pixsell/pr

Majka njezina supruga Vedrana Ćorluke, Anđa, odabrala je all black kombinaciju koju je podigla maslinasto zelenim šalom i mokasinama u istoj boji te se tako modno uskladila sa zgodnom snahom. Dok je Anđa gurala unučića, Franka je hodala uz kolica te je provjeravala što radi Viktor.

Možda vas zanima Franka Batelić u šetnji Zagrebom pokazala je novu frizuru, ali i torbu vrijednu 13.000 kuna Rubrika Stars Stars
Photo: Pixsell/Sanjin Strukic
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    izgleda grozno u tome....a cijena, pih, prava sitnica!!!!!!