Stars
Marijana: "PMS nažalost nema nikakve veze s MMS-om" Marijana: "PMS nažalost nema nikakve veze s MMS-om"

Probaj ovaj trik Marijane Batinić

Divljaju li nam hormoni ili smo to mi, mislim da si to pitanje svaka od nas postavi kada to famozno „troslovno ludilo“ nastupi.

Onim danima u mjesecu se zapravo, vjerovali ili ne, veselim. Tada kao da se oni podivljali hormoni iz faze zvane PMS pretvaraju u neku smirenu verziju u obliku svojih nasljednika. I moram priznati da sam tada posebno kreativna pa mi tako padaju svakakve ideje napamet, većina njih potencijalno iskoristivih.

Ne, mi žene tada ne ležimo doma ispod dekice s čokoladom u ruci i ronimo suze čekajući da prođe tih pet dana (iako čokoladu obožavam, uvijek su mi bile odurne te scene iz američkih romantičnih komedija). Mi se i tada svako jutro ustajemo, dajemo sve od sebe da izgledamo dobro i krećemo u nove dnevne pobjede.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Naravno, jako su nam važni naši vjerni prijatelji tih dana, koji nam daju tu dodatnu dozu samopouzdanja. Uz njih smo u svakoj situaciji sigurne, i kod kuće, i na poslu, i u teretani, i u izlasku, čak i noću dok spavamo. Naravno, ne pričam o muškarcima, nego o ulošcima. I to onim Always Sensitive, koji su poput nas žena tanki izvana, jaki iznutra.

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Instagram @haileybieber