Stars

"I što kad prođe to 'udarno' razdoblje kod nas žena?"

I što kad prođe to 'udarno' razdoblje kod nas žena? Zapitala se Marijana Batinić i došla do jako zanimljivoh zaključaka te time došla do kraja sa svojim pms dnevnikom kojeg je vodila samo za miss7

Kada prođe to „udarno“ razdoblje od kojih desetak dana, tada sve kreće ispočetka. Red hormona zbog kojih smo intenzivne, aktivne, osjećamo se snažno i moćno pa red hormona zbog kojih smo emotivnije nego inače, primjećujemo svaki pogled, svaki povišeni ton, osjećamo se ranjivo i krhko, ali sve izdržimo jer smo na kraju dana super jake. Onda red hormona zbog kojih smo izrazito miroljubive, vjerujemo u ljude više nego inače.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

U svemu tome uspijevamo zadržati sebe jer smo naučile nositi sav teret hormona na svojim leđima, onako usput uz sve ostale terete koje nosimo. I to, zahvaljujući prirodi i toj prirodnoj ženskoj snazi, ali i njihovoj lakoći, lakoći onih pravih Always Sensitive uložaka s kojima je svaka situacija u onim danima u mjesecu jednostavnija i rješiva. E pa živjele drage moje missice i budite svjesne svoje snage u svakoj fazi ciklusa, svakog dana i svakog mjeseca. 

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Instagram/Nives Celzijus