Stars

Kako je kći Michaela Jacksona postala MTV senzacija

Početak sinoćnje dodjele MTV glazbenih nagrada i nije nešto obećavao - dok se na pozornicu nije popela Paris Jackson...

Iako se u prvi mah činilo kako će početni govor Katy Perry, koja je bila još jednom voditeljica dodjela MTV nagrada, pretvoriti cijelu večer u fijasko, to se nije dogodilo. A to se ponajviše može zahvaliti Paris Jackson, 19-godišnjoj kćeri Michaela Jacksona, koja je kao prezenterica za najbolji pop video iskoristila priliku kako bi odaslala važnu političku poruku. "Vidim večeras ovdje puno ljubavi i svjetla, puno različitosti, puno potencijalne snage.", počela je govor Paris osvrćući se na događaje u Virginiji prije 10 dana, kada su neonacisti automobilom nasrnuli na prosvjednike za jednakost. "Zato, otiđimo večeras iz ove prostorije i pokažimo ostatku svijeta da smo nacija koja se zalaže za slobodu, da nemamo tolerancije na njihove zločine, njihovu mržnju i njihovu diskriminaciju. Moramo se tome oduprijeti".

Paris je svojim govorom dotaknula sve uzvanike dodjele i gledatelje prijenosa diljem svijeta, a veliki je doprinos jučerašnjoj ceremoniji dala i omiljena P!nk, koja je održala kratak, ali emotivan govor o svojoj kćeri.  | Autor: Getty Images Getty Images P!nk

Naime, kada je dobila počasnu Michael Jackson nagradu, požalila se prisutnima o problemima s kojima se nosi njezina šestogodišnjakinja: "Mama, ja sam najružnija curica na svijetu. Izgledam kao dečko s dugom kosom". Cool mama kakva je, napravila je PowerPoint prezentaciju za svoje dijete. U njoj je predstavila najveće zvijezde glazbene scene kroz desetljeća. 

MTV nagrade su bile i u znaku nedavno preminulog Chestera Benningtona. Njega se posebno prisjetio Jared Leto nakon što je održao nastup sa svojim bandom 30 Seconds to Mars. Uz to, Leto je istaknuo da je suicid problem od kojeg se ne smije bježati te kako bi se ljudima koji razmišljaju o samoubojstvu trebalo pomoći kroz prijateljske razgovore. Nakon emotivnog govora, organizacijski tim je pustio video nastupa Linkin Parka iz 2010. godine. Kako ne bi sve prošlo u tužnom tonu, pobrinule su se glazbene zvijezde koje su blago rečeno imale zanimljive modne odabire. S naglaskom na kraljicu svih drama Nicki Minaj.
 | Autor: Getty Images Getty Images Nicki Minaj

 | Autor: Getty Images Getty Images Nicki Minaj

 | Autor: Getty Images Getty Images Hailee Steinfeld

 | Autor: Getty Images Getty Images Miley Cyrus  | Autor: Getty Images Getty Images Kendrick Lamar  | Autor: Getty Images Getty Images Katy Perry  | Autor: Getty Images Getty Images Ed Sheeran

Photo: Getty Images

Komentari 0