Stars

Kako je Amal Clooney postala hodajući oglas

Make up artisticu Charlotte Tilbury obožavaju mnoge svjetske zvijezde, pa i supruga Georgea Clooneya, no nije li ovaj put vizažistica slavnih prešla granicu?

Bilo je prekrasno vidjeti odvjetnicu Amal Clooney ponovno na venecijanskom crvenom tepihu uz svog supruga, filmaša Georgea Clooneya. Prekrasna 39-godišnja majka je nosila Versace kreaciju, pokazala novu, kraću frizuru i savršeno nanešen make up koji je skrio posljedice neprospavanih noći zbog blizanaca. Za svježinu Amalina make upa pobrinula se slavna make up artistica Charlotte Tilbury čije vješte ruke uljepšavaju brojne svjetske slavne face i koja također ima i svoju super-uspješnu liniju make-upa. Ipak, svakome je, pa tako i Charlotte, velika čast uljepšavati ženu kojoj se divi cijeli svijet, no možda je vizažistica ipak sa gđom Clooney prešla granicu. Na svom Instagramu je objavila video na kojem uređuje Amal - (i to razumijemo, tko ne bi?!), međutim, uz snimku je nabrojila doslovno svaki preparat koji je stavila na njezino lice. Točnije, svaki od ukupno 16 beauty proizvoda koji je koristila dok je šminkala Amal. Dakako, svi proizvodi nose njezin potpis i svi su iz njezine nove kolekcije, a ukupna vrijednost preparata koje je koristila šminkajući Amal iznosi - udahni duboko - četiri tisuće kuna! 

 
 Pa, lijepa reklama za novu kolekciju - na predivnoj ženi i na jednom od najglamuroznijih svjetskih filmskih događanja. Megaupješan poslovni potez, Charlotte!

 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0