Stars

Kako će se zvati mali princ? Jedno ime moglo bi imati zaista poseban značaj

  • Rano jutros, 6. svibnja, rođena je nova kraljevska beba, prvo dijete princa Harry i Meghan Markle
  • Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa dočekali su sina, a sada je samo jedno pitanje neodgovoreno - kako će se zvati?
  • Imena Albert, Arthur, Alexander i James vode na kladionicama

Stigla je nova kraljevska beba! Meghan Markle i princ Harry dočekali su svoje prvo dijete - dječaka. Kraljevska obitelj i Buckinghamska palača su potvrdili kako je vojvotkinja od Sussexa rodila dječaka teškog 3300 grama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Novorođeni mali princ sedmi je u redu za prijestolje, a sada je samo jedno pitanje ostalo neodgovoreno. Kako će se zvati? Diljem Velike Britanije otvorene su kladionice i ljudi, zaluđeni fenomenom Meghan i Harrya, doista se masovno klade. Dakako, u britanske medije dospjele su opcije u koje ljudi polažu najveće nade. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The duke and Duchess of Sussex (@sussexroyall_) on

Zanimljiv trag 

Klađenja oko imena za dječaka jako su uzbudljiva, a jedno od vodećih imena je definitivno Albert, tradicionalno britansko ime koje bi dječaku bilo dano u čast princa Alberta, supruga kraljice Victorije. Visoko kotira i ime Arthur, srednje ime princa Williama i malenog princa Louisa. Tko zna, možda se beba Meghan i Harrya bude zvala baš po svom stricu i rođaku. Treće ime koje se pojavljuje na listi je Alexander, a četvrto James. Imena Arthur, Alexander i James mogla bi se naći i u kombinaciji jer, naime, ako se na stranicama kraljevske obitelji u tražilicu upišu ta tri imena, stranica se vraća na početak. To je navodno pokazatelj, kako prenosi Express, da je ta domena već zauzeta, ali to još nije prikazano. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Omg so SWEET 😍😍😍 📷: @autumn.ying

A post shared by Prince Harry Prince Of Hearts (@princeharry__2018) on

Ponovno Louis?

Dakako, na listi imena nalazi se i ime Philip, u čast pradjeda - princa Phillipa. S druge strane, ime princa Charlesa ne nalazi se u top 10 imena za kraljevsku bebu, barem ako je suditi po jučerašnjoj procjeni Telegrapha. Još jedno ime koje visoko kotira je Louis. Tako se zove najmlađi sin princa Williama pa se pitamo kolike su šanse da Harry svoje dijete, rođeno samo godinu kasnije, nazove baš tako. Na kladionicama se jako često pojavljuju imena Henry, Frederick, Thomas i Edward, ako ne kotiraju toliko dobro koliko šest već spomenutih imena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Family 💕

A post shared by Prince Harry, Duke of Sussex (@princeharry_2018) on

Ime koje mnogi Britanci priželjkuju

Zanimljivo je i ime Spencer koje bi muško dijete dobilo po prezimenu svoje preminule bake Diane. Takav ishod definitivno bi bio posebno zanimljiv, ali upitno je kolike su mu šanse! Moramo priznati da nam je, u moru tradicionalnih imena, ovo jedan od favorita. 

Koje će ime Harry i Meghan nadjenuti svome sinu saznat ćemo, vrlo vjerojatno, ovih dana. Također, kraljevske bebe imaju kombinacije više imena, najčešće tri, a na Instagram profilu obitelji najavljeno je kako će informacije (nadamo se, i prve slike!) pristizati u idućim danima. Hoće li Harry i Meghan slijediti primjer Kate i Williama i odabrati tradicionalna imena? Ili će nas, pak, još jednom iznenaditi? Jedva čekamo saznati! 

 

Photo: profimedia

Komentari 0