Stars

Kakav tata, takav sin: Lovren opet osvaja objavama sa sinom

Dejan Lovren lomi srca svojih obožavateljica kad god stigne, a u tome mu nimalo ne odmažu super slatke objave s klincima iz kojih nam je jasno da je (uz sve ostalo!) još i super-tata!

Hrvatski nogometaš Dejan Lovren obožavano je lice na Instagramu i izvan njega, što potvrđuje i brojka od dva milijuna obožavatelja na ovoj društvenoj mreži. Osim što je odličan nogometaš, Dejan se može pohvaliti i činjenicom da je jedan od naših najzgodnijih nogometaša. Dokaz? Samo pogledaj lavinu komentara koje mu cure ostavljaju ispod doslovno svake objave na Instagramu...

Osim onima s terena, Dejan nas uvijek "kupi" i neodoljivim objavama s klincima koje toliko voli. Iako rijetko dijeli njihove fotke jer, kako sam kaže, želi zaštititi njihovu privatnost, svejedno nas uvijek iznova raznježi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dejan Lovren (@dejanlovren06)

 Dejan je objavio fotku sa sinom Josipom iz frizerskog salona, a dečki su se, kako je i sam napisao u opisu, odlučili za istu frizuru. "Kakav otac, takav sin! I naravno...naš t-rex dinosaur". Dejan i njegov mini-me Josip sada bi mogli još više ličiti jedno na drugo!

Osim 3-godišnjeg Josipa, naš reprezentativac i igrač engleskog Liverpoola sa suprugom Anitom ima i 6-godišnju kćerkicu Elenu, a super-tata često na Instastoryju objavljuje smiješna videa u igri sa svojim klincima. Ma nije ni čudno da mu ženska populacija nakon ovoga više ne može odoljeti...

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0