Stars

Kabanica kao haljina? Minein nesvakidašnji modni odabir izazvao je oduševljenje fanova

  • Može li kabanica poslužiti kao haljina? Pjevačica Minea nam je pokazala kako ovaj praktičan predmet može imati i svoju atraktivnu stranu
  • Crnu kabanicu 43-godišnjakinja je uparila sa salonkama u istoj boji, a struk je naglasila remenom
  • Njezini pratitelji nisu se libili obasuti je komplimentima pa su tako ustanovili da je "sve ljepša i ljepša"

Pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea objavila je na svom Instagramu dvije fotografije nastale u Samoboru na kojima pozira odjevena u zanimljivu modnu kombinaciju. Naime, kabanice najčešće izjednačavamo s tmurnim vremenom, a rado ih uparujemo s čvrstom i nepropusnom obućom.

Ipak, u Mineinom slučaju kabanica je postala atraktivna haljina, koju je u struku opasala remenom kako bi dodatno istaknula figuru. Cijelu modnu kombinaciju pjevačica je upotpunila klasičnim crnim salonkama i kišobranom ukrašenim motivom poštanskih markica.

Možda vas zanima 5 modela čizama koje uvijek izgledaju fantastično s trapericama Rubrika Moda Moda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Imam najslađi ☔ #nistamineceovidanpokvarit

Objavu dijeli Renata Končić Minea (@minea.official)

Možda vas zanima Stigla je kišna jesen, uz ovih 5 trikova će tvoje cipele i čizme trajati mnogo dulje Rubrika Life&style Life&style

"Imama najslađi kišobran", otkrila je 43-godišnjakinja u opisu priloženih fotografija. "Meni si ti puno ljepša od kišobrana", otkrio joj je jedan pratitelj, a komplimenti na račun njezinog sjajnog izgleda nisu prestali stizati. "Ljepša od Barbike", "Sve si ljepša i ljepša", "Nestvarna", "Noge dana", "Prava ljepotica", samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja. Što ti kažeš na ovu modnu kombinaciju?

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0