Stars

Jude Law u oskudnim bijelim kupaćim gaćama nije ostavio mnogo toga mašti

  • Glumac Jude Law trenutno se nalazi u Veneciji gdje snima seriju "Novi papa"
  • Snimljen je u oskudnim kupaćim gaćicama na kojima su u prvom planu njegovi isklesani trbušnjaci
  • Paparazzi ga često ulove na trčanju pa ne čudi da je u ovako dobroj formi

Jude Law (46) jedan je od onih glumaca za kojim žene uzdišu, čak i sad kad ide prema petom desetljeću svog života. Da uistinu imaju za čime i uzdisati pokazuju najnovije fotografije ovog glumca snimljene u Veneciji. Jude tamo snima seriju "Novi papa", nastavak serije "Mladi papa" iz 2016. godine.   | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Snimljene fotografije pokazuju Judea u minijaturnim bijelim kupaćim gaćama koje ne ostavljaju mnogo toga mašti. Čak i iz daljine, opaki trbušnjaci u prvom su planu. Ovakvo tijelo ne čudi s obzirom da Judea paparazzi često ulove baš na trčanju. Tako je bilo i prije nekoliko dana kada je jurio ulicama Venecije.  

Možda vas zanima Ovih 10 pomalo neočekivanih muških osobina privlači žene Rubrika Love&Sex Love&Sex

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram Uz Judea je bila i cijela ekipa serije s punom opremom. Glumac će i ovaj put utjeloviti Lennya Belarda, papu Pia XIII. Serija bi s prikazivanjem trebala početi krajem ove godine, a detalji radnje još uvijek nisu poznati. Međutim, sve zvuči obećavajuće. U seriji će glumiti John Malkovich, Sharon Stone, Cécile de France, Ludivine Sagnier te brojne druge holivudske face. Redatelj serije je ugledni talijanski redatelj Paolo Sorrentino pa su očekivanje stvarno velika. Jedva čekamo!

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0