Stars

Još dva slavna para vjenčala su se u tajnosti?

I dok nam je ova godina donijela jedno od najiščekivanijih događanja godine – kraljevsko vjenčanje, brojni celebrityji ovjekovječili su svoju ljubav daleko od očiju javnosti. Jesu li i ova dva poznata para među njima?

Ako je vjerovati njihovim objavama na Instagram profilima, mladi slavni parovi Hailey Baldwin i Justin Bieber te Kylie Jenner i Travis Scott izrekli su sudbonosno 'da' u tajnosti i tako ovjekovječili svoju ljubav daleko od očiju javnosti. Naime, Hailey je u petak na svojem Instagramu promijenila prezime u Bieber i tako dala osobnu potvrdu na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

 | Autor: Instagram Screenshot Instagram Screenshot

Unatoč tome što se par nikada nije izjasnio o svojem bračnom statusu, obožavatelji su ovaj čin shvatili vrlo ozbiljno i poželjeli im svu sreću u bračnom životu. Da su glasine točne, potvrdio je i sam Bieber koji je na svojem profilu objavio spontanu fotografiju Hailey i sebe i u opisu napisao: "Moja žena je fantastična".

 

My wife is awesome

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Šuškanja o tajnom vjenčanju nisu zaobišla ni Kylie Jenner i njezinog dečka Travisa Scotta s kojim najmlađa pripadnica klana Kardashian-Jenner ima devetomjesečnu kći Stormi. I dok ju je Travis Scott u nekoliko navrata oslovio svojom suprugom (prvi put je to napravio tijekom svog nastupa u Hustonu kada je Kylie nazvao "svojom lijepom ženom"), ovoga puta to je učinio na Instagramu. Nakon što je Kylie objavila fotografije Travisa i malene Stormi, Travis je u komentarima napisao: "Volim te, ženice" i tako izazvao brojna nagađanja obožavatelja koji slute da se par vjenčao u tajnosti. 

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Osim za ova dva para, 2018. godina bila je sretna za još neke slavne zvijezde koje su u tajnosti izrekle sudbonosno 'da'. Početkom godine to je učinila manekenka Emily Ratajkowski koja je na Instagramu objavila da se udala za glumca i producenta Sebastiana Bear MacClarea, a niz tajnih vjenčanja nastavile su i 45-godišnja glumica Gwyneth Paltrow, poznata Oskarovka Sandra Bullock i popularna američka glumica Hilary Swank.

Možda vas zanima Stvarno nevjerojatno! Udahni i pogledaj kako izgleda ormar s torbama Kylie Jenner Rubrika Stars Stars

Tajna vjenčanja nisu zaobišla ni domaće celebrityje. U travnju ove godine na vječnu ljubav u tajnosti su se zakleli Jelena Perčin i Momčilo Otašević te glumica Judita Franković koja se udala za dugogodišnjeg dečka Marka Brdara. U rujnu nas je tajnim vjenčanjem iznenadila i glumica Ana Gruica koja je 'da' izrekla psihijatru Boranu Uglešiću. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Tko je sljedeći?

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0