Stars

Jesu li ove skrivene Bradove poruke razlog Jenniferine rastave?!

Koliko god obožavatelji Jennifer Aniston nastoje uskoro bivšeg supruga Justin Therauxa ocrniti i prikazati ga pokretačem rastave, možda jadnik uopće nije krivac za rastavu?

Kada si čula da se Jennifer Aniston rastaje od Justina Therouxa vjerojatno si pomislila što i mi - hoće li se Brennifer opet pomiriti i nastaviti gdje su stali 2005. godine, nakon Bradova bijega u naručje partnerice iz filma 'Gospodin i gospođa Smith', Angeline Jolie? Naime, u javnost su procurile informacije tajnog izvora koje kažu da je Jennifer i u braku s Therouxom čuvala Bradove post-ite! Da, one male žute papiriće koje si pretjerano zaposleni supružnici ostavljaju kao poruke na hladnjaku jer se ne stignu vidjeti.  | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Kada je navodno Justin suprugu pitao zašto čuva te papiriće (na kojima su između ostalog pisale poruke poput "Izgledala si prekrasno večeras" ili "Već mi nedostaješ"), Jennifer je objasnila da su to male uspomene oko kojih se ne treba posebno uzrujavati. "Izvor" je također dodao da je te porukice Theroux pronašao prije više od dvije godine među njezinim stvarima te da nije bio presretan.

Možda vas zanima Jennifer Aniston: Ipak razvod! Rubrika Stars Stars

Ako se uzmu u obzir Justinova potreba za tulumarenjem, noćnim životom, želja da živi u New Yorku umjesto u Los Angelesu gdje želi živjeti Jen i nesputana priroda koja je u suprotnosti s mirnom osobnosti Jennifer Aniston, ove Bradove porukice su samo pojačale nezadovoljstvo u braku. Sada kad su i Brad i Jennifer sami, možemo se samo nadati... Kako god bilo, želimo najvećoj holivudskoj patnici da konačno pronađe sreću, pa makar i sama sa sobom.

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0