Stars

Jesi li znala da su ove zvijezde nekoć bile beskućnici?!

Danas milijunaši, nekoć bez krova nad glavom - ovi celebovi su stvarno primjer izreke "što te ne ubije to te ojača"

Ove zvijezde iza sebe imaju nevjerojatne inspirativne priče. Danas su super popularni i uspješni, ali stvari im nisu bile toliko blistave u prošlosti. Trud i rad im se očito isplatio jer danas uživaju slavu i bogatstvo o kojima mi možemo samo sanjati, no vjerovali ili ne - ove su poznate osobe nekoć bile bez krova nad glavom...

Carmen Electra

Poznata američka glumica bila je beskućnica i to nekoliko godina, a sve je krenulo nakon što joj je bivši dečko ukrao svu ušteđevinu. Često je u intervjuima isticala koliko joj je početak u Hollywoodu bio težak te kako je brojne noći provela po klupama u parkovima. 

Daniel Craig

Prije nego je postao glumac, ovaj poznati Britanac doslovno je spavao po klupama u parkovima. Tko bi rekao da će jedan beskućnik postati James Bond, zar ne?

Hilary Swank

Ova Oskarovka došla je u Hollywood sa 15 godina kako bi se okušala u glumačkoj karijeri. S obzirom na to da su joj se roditelji upravo rastali, sjela je u auto s mamom i krenula u Kaliforniju. Zbog nedostatka novaca, živjele su u automobilu nekoliko tjedana...

 

Objavu dijeli Hilary Swank (@hilaryswank)

Jim Carrey

Ovaj je komičar još jedna poznata zvijezda koja je jednom bila bez krova nad glavom. Njegov otac je bio glazbenik, a kad je izgubio posao stvari su krenule nizbrdo. Jedno vrijeme je cijela obitelj živjela u kombiju i to na rubu siromaštva. Jim je sa 15 prekinuo školovanje i počeo raditi kao domar kako bi pomogao obitelji. 

Kelly Clarkson

Kelly je pobjednica prvog Američkog idola i danas velika pop zvijezda. Prije slave, radila je svakakve poslove po Los Angelesu i nakon što joj je SVE što je imala izgorjelo u požaru, neko vrijeme živjela je u autu. 

 

Objavu dijeli Kelly Clarkson (@kellyclarkson)

Sam Worthington

Prije Avatara, ovaj Australac je prodao sve što je posjedovao i živio u autu. 

Tyler Perry

Danas uspješni glumac, pisac i redatelj, ali Tyler je jedna od onih poznatih zvijezda koje su nekoć bile bez doma. Nakon što mu je prva predstava kompletno propala našao se pred zidom i morao prodati sve što je imao te završio bez auta, bez doma i bez ušteđevine.

 

Objavu dijeli Tyler Perry (@tylerperry)

Photo: Instagram

Komentari 0