Stars

Jesi li vidjela Michelle Obamu prerušenu u ovu slavnu ženu?

Kada glazbena diva slavi rođendan, čini nam se da baš svi žele biti dio tog slavlja! Pa i bivša prva dama koja je na sasvim poseban način čestitala rođendan slavnoj prijateljici

Ona doista zna slaviti rođendan u stilu! Povodom njezina jučerašnjeg rođendana, Beyonce je dobila gomilu čestitki - bilo uživo, bilo putem društvenih mreža. Jedna čestitka je postala i viralna, a radi se o sljedećem: Michelle Obama se naime odjenula kao Beyonce u spotu "Formation". Crni šešir, tamnocrveni ruž, napadne ogrlice i crni top spuštenih ramena, i sve to u crno bijelom formatu. Doista, Michelle je u spomenutom outfitu na najbolji mogući način čestitala prijateljici Beyonce rođendan. Njih dvije su, naime, prijateljice već gotovo 10 godina, od 2008. godine, kada je Beyonce nastupala na kraljevskoj inauguraciji, da budemo precizniji.

 | Autor: Beyonce.com Beyonce.com Gloria Carter, Blue Ivy Carter, Kelly Rowland

Poučene Michellinom slikom, i ostale su slavne dame čestitale su 36. rođendan glazbenoj senzaciji. 'Friška' mama, tenisačica Serena Williams je također pozirala u istom izdanju poput Michelle, baš kao i bivša kolegica iz sastava Destiny`s Child Kelly Rowland te Michelle Williams. A kada je Beyonceina svekrva Gloria Carter vidjela te slike, jednostavno se morala pridružiti ovoj fenomenalnoj čestitki, kao i mala Blue Ivy. Oduševljeni smo!

 | Autor: Beyonce.com Beyonce.com Michelle Obama, Michelle Williams, Serena Williams

I da se razumijemo, ova čestitka je humanitarnog karaktera. Pjevačicini fanovi su pozvani da putem linka na njezinoj službenoj stranici doniraju novac žrtvama uragana Harvey.

Photo: None

Komentari 0