Stars

Jesi li spremna? Mamma Mia 2 sutra stiže u kina!

Nastavak feel-good filma imao je hrvatsku pretpremijeru u pulskoj Areni, a sutra stiže u kino dvorane diljem zemlje

U sklopu zatvaranja Pulskog filmskog festivala u Areni održana je hrvatska pretpremija filma Mamma Mia: Here We Go Again! kojoj su, uz brojne gledatelje i uzvanike prisustvovali i redatelj Ol Parker, glumci Jeremy Irvine, Hugh Skinner, Josh Dylan te producentica Judy Craymer. Tu večer smo i doznali što nam donosi nastavak koji je sniman na Visu. 

 | Autor: Glumci iz filma Jeremy Irvine, Hugh Skinner, Josh Dylan s Marinkom Akrap, direktoricom korporativnog marketinga i komunikacija Podravke u Areni

Nastavak filma dolazi točno deset godina nakon prvoga i u nekim dijelovima nas vraća u Donninu mladost. Donna se (u 1979-oj je glumi trenutno velika mlada zvijezda Lily James) to ljeto nakon što diplomira na Oxfordu, prepušta malo ludovanju i strastima i - već znate, zaplete se u ljubavni četverokut.

 

Celebrate your mamma everyday! #MammaMia2 in theaters July 20.

A post shared by Mamma Mia! Here We Go Again (@mammamiamovie) on

No, ne odvija se sve u prošlosti već nas novi film vodi i tamo gdje je prvi stao - Donnina kći Sophie (Amanda Seyfried) sada je trudna i pokušava ostvariti majčinu viziju renoviranim hotelom Bella Donna, ali u ovom filmu ćemo upoznati i Donninu majku koju glumi Cher.
 

 

Show us your moves! 💃 #MammaMia2 - in theaters July 20.

A post shared by Mamma Mia! Here We Go Again (@mammamiamovie) on

Nema sumnje, uz hitove grupe ABBA, vrsnu glumačku ekipu i scenarij na kojemu je radio Richard CurtisJa u ljubav vjerujem, Zapravo ljubav, Četiri vjenčanja i sprovod, Dnevnik Bridget Jones), sigurno ćeš uživati. Naša preporuka: povedi mamu u kino!  


 

Photo: None

Komentari 0