Stars

Jennifer Lopez prekipjelo zbog jedne stvari: Nemojte me više zvati lažljivicom!

  • Malo tko se može pohvaliti besprijekornom kožom na pragu šestog desetljeća kakvu ima Jennifer Lopez
  • Iako je puno puta isticala kako je za to zaslužan njezin lifestyle mnogi je prozivaju da zapravo koristi botoks i podvrgava se raznim zahvatima
  • Izgleda kako je pjevačici sada dosta, a svojim kritičarima poručila je da je prestanu nazivati lažljivicom

Nije ni čudo što je Jennifer Lopez parfem s vlastitim potpisom nazvala Glow (Sjaj), jer upravo nam je to prva asocijacija kada pomislimo na izgled ove pjevačice, glumice i poduzetnice, a posebno se to odnosi na njezinu kožu. Iako je napunila 51 godinu, njezina zdrav i mladolik izgled mogao bi lako asocirati i na barem dva desetljeća mlađu dob. A zaručnica bivšeg bejzbol igrača Alexa Rodrigueza, nikad nije krila, blistav izgled može zahvaliti dobrim genima, strogom režimu vježbanja, zdrave prehrane i apsolutnoj apstinenciji od poroka. 

Možda vas zanima Fotografije s odmora pokazale kako izgleda tijelo J. Lo bez Photoshopa - mnoge su žene odahnule Rubrika Stars Stars

No, izgleda kako njezino objašnjenje nije bio uvjerljivo za neke fanove koji su u nekoliko navrata isticali kako je su za njezin besprijekoran izgled zaslužne razne plastične operacije kao i botoks. Čini  se kako je pjevači takvih prozivanja sada dosta, a ‘dušebrižnicima’ obratila se u intervjuu za časopis People. 

‘’Molim vas da me ne nazivate lažljivicom. Nemam potrebe lagati’’, referirala se Jennifer na optužbe da koristi botoks. ‘’Cijeli sam život bila iskrena…kažem vam, to što radim, djeluje’’, dodala je pjevačica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Možda vas zanima Ne možemo se nagledati nove frizure Jennifer Lopez! Izgleda 10 godina mlađe... Rubrika Beauty Beauty

Za dobar izgled najvažniji je san?

A to što djeluje isticala je u prošlosti, sve je osim botoxa i raznih zahvata. Puno sati sna, nošenje kreme sa zaštitnim faktorom, prehrana bogata povrćem i vlaknima, prakticiranje meditacije i afirmacija, puno puno vode i izbjegavanje pušenja, alkohola i kofeina…sve to Jennifer redovno prakticira i kaže kako daje rezultate. 

‘’U prvom redu savjetujem da se uvijek dovoljno naspavate. Ne mogu dovoljno naglasiti koliko je ovo važno. Idealno bi bilo odspavati  devet ili 10 sati dnevno, ali u svakom slučaju uvijek s pobrinem da odspavam barem osam sati. Također definitivno mislim da ljepota dolazi iznutra – morate imati sinkronizaciju uma, duše, tiela i duha. Čvrsto vjerujem u meditaciju i kada ste sretni i osjećate radost i ljubav, zračite ljepotom’’, rekla je Jennifer 2016. godine stranim medijima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Još jedna stvar u koji se 51-godišnja pjevačica kune je maslinovo ulje koji je i glavni sastojak njezine linije za njegu kože JLo Beauty. 

Možda vas zanima Kozmetička linija s potpisom Jennifer Lopez uskoro kreće u prodaju, evo što nas čeka Rubrika Beauty Beauty

No, mnogi misle kako se perfektan izgled kože kakav ima slavna glumica ne može postići tek kozmetičkim preparatima za njegu. Pretpostavljaju kako pjevačica u najmanju ruku ide na skupe tretmane koji su mnogima nedostupni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

‘’Zanimljivo, podvrgava se mnoštvu profesionalnih tretmana i onda želi da ljudi misle kako će neki obični proizvodi za njegu kože biti korisni’’, jedan je od komentara na društvenim mrežama koji mnogi podržavaju.  

Photo: Instagram

Komentari 0