Stars

Jenna Dewan Tatum na meti je kritika zbog OVE fotke

Jesmo li mi jedini kojima stvarno idu na živce Instagram hejteri koji samo čekaju "pogrešan" korak da bi objavljivali ružne i zajedljive komentare na račun izgleda žena?

Čini se kako Instagram hejteri nikad ne spavaju, a ovoga su puta svoje oštre strijele (odnosno tipkovnice) usmjerili na Jennu Dewan Tatum, američku glumicu i plesačicu, također poznatu i kao suprugu Channinga Tatuma.

Jučer je 36-godišnja Jenna, inače mama 4-godišnje Everly, objavila ubojito dobar belfie (selfie, ali straga...) na balkonu, odjevena u prilično oskudan crni body. Iako je Jenna jedna od rijetkih zvijezda koja je uvijek ponosno govorila da se nije rodila sa savršenom figurom i da iza njene oble guze i isklesanih nogu stoji više od 800 000 čučnjeva  - hejteri su ODMAH skočili na nju. Krenula je lavina komentara kako je za jednu mamu i ženu sramotno objavljivati ovakve fotke na Instagramu i kako ostavlja, citiramo "jako loš primjer svojoj kćeri". 

 

 

Cheeky balcony series

Objavu dijeli Jenna Dewan Tatum (@jennadewan)

Drugi su pak kao argument naveli i činjenicu kako se ne može ovako slikati jer je udana?! Naravno da ovo nije argument za takvo što, ali posebno je apsurdno što je njezin muž Channing Tatum zvijezda "Čarobnog Mikea" i većinu vremena je gol u filmu...Voljeli bismo da su ovi seksistički dvostruki standardi rijetkost, ali nažalost događaju se cijelo vrijeme - zbog čega je i važno da ih prozovemo na vrijeme. 

Iako Jenna nije direktno odgovorila na kritike, objavila je "odgovor" na Instagramu objavivši citat o snažnim ženama!

 

Iako možda nemamo svi tijelo (a ni glas) Jenne Dewan Tatum, ali ono što možemo jest biti pozitivnije jedne prema drugima i slaviti seksualnost i ljepotu tijela. Nešto čega bi se svakako trebali riješiti? Hejtera i body-shamea.
 

 

Photo: Getty Images
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivana24

    Ma da,cim postanes mama tvoj zivot prestaje.Ma ni iz kuce nebi trebalo izlaziti jer si mama.Zena je prekrasna i mlada.Slodobno neka uziva u zivotu.