Stars

Jedna lijepa vijest: hollywoodska slatkica Emma Stone čeka prvo dijete. Evo detalja...

  • 2021. tek je počela, ali Emma Stone već zna da će to biti prekrasna godina
  • A nije stvar u tome što uskoro izlazi njezin film Cruella: Emma čeka svoju prvu bebu
  • Glumica koja je osvojila Oscara za La La Land i njezin suprug Dave McCary Postat će roditelji, danas javljaju mediji

Nakon što su paparazzi snimili glumicu kako šeće s mužem koji nježno drži ruku na njezinom trbuhu, "pouzdani izvor" potvrdio je za E! online da je "'Emma trudna i uživa u bračnom životu". Inače, glumica i Dave McCary, scenarist showa Saturday Night Live vjenčali su se u rujnu, a ceremonija je bila vrlo privatna pa se očekuje da će se par tako ponašati i glede vijesti o prinovi. 

Možda vas zanima Slažeš li se da je ovo najvažnija stvar koju smo naučili ovih dana? Rubrika Life&style Life&style

Inače, Emma je poznata po tome da ne voli društvene mreže, no njezin suprug ima Instagram profil pa je tako u prosincu 2109. objavio da su se zaručili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @davemccary

O djeci je Emma govorila u intervjuu za Elle prije dvije godine: "Kako godine idu, moja razmišljanja o djeci se mijenjaju. Nikad nisam radila kao babysitterica. Kao tinejdžerica sam govorila: Nikad se neću udati. Nikad neću imati djecu. Kad sam odrasla to se promijenilo u: Stvarno se želim udati i stvarno želim djecu."

I US Magazine prenosi neke pouzdane informacije: "Čini se vrlo sretnom", napisali su "i vrlo uzbuđenom što će postati majka - stalno uzdiše i guguće."

 

Pogledaj video: Znaš li da si genijalna?

Photo: Instagram@vladamua
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    slatkica sretno emma!