Stars

Jedinih 5 lookova koje trebaš vidjeti sa dodjele Emmya

Sinoćnja dodjela nagrada Emmy po mnogo čemu je bila povijesna, a ako se nas pita i ovih 5 lookova s crvenog tepiha bi trebala ostati zapamćena

Noćas je u Los Angelesu održana 69. dodjela nagrada Emmy, takozvani Oscar televizijske industrije. Najveća pobjednica večeri svakako je serija Sluškinjina priča (sa osvojenih 8 nagrada, ali i onom za "najbolju dramsku seriju" te "najboljom dramskom glumicom u seriji"). 

Ovogodišnje Emmy nagrade ispisale su povijest jer je Donald Glover postao prvi Afroamerikanac s osvojenim Emmyjem za režiju humoristične serije Atlanta, ali i Lena Waithe, kao prva Afroamerikanka s Emmyjem za scenarij humoristične serije Master of None. Također, Riz Ahmed je ušao u povijest kao prvi muški glumac Azijskog podrijetla koji je osvojio Emmyja za glavnu mušku ulogu!

O svim genijalnim momentima s crvenog tepiha mogli bismo pričati u nedogled, ali odlučili smo se za 5 najboljih lookova i apsolutno savršenih toaleta u koje ne možemo prestati gledati...

Zoë Kravitz u Dior Haute Couture toaleti

Zoe se nije morala brinuti koju boju će odabrati za svoju haljinu, nosila ih je sve...Zvijezda serije "Male laži" prošetala je crvenim tepihom u predivnoj Haute Couture haljini s Diorovim potpisom. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Zoe Kravitz

Thandie Newton u unikatnoj Jason Wu haljini

Zvijezda "Westworlda" izgledala je poput prave princeze u lila haljini s voluminoznom šljokastom suknjom. Jason Wu je ovu toaletu kreirao posebno za nju i upravo tako savršeno i izgleda...

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Thandie Newton

Yara Shahidi u Pradi

Već neko vrijeme pratimo stil mlade Yare, a na ovogodišnjim Emmyjima je apsolutno zablistala! Osim savršene Prada toalete, Yara se pojavila sa prirodnom afro frizurom i pokupila komplimente sa svih strana.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Yara Shahidi

Shailene Woodley u Ralph Laurenu

Još jedna zvijezda "Malih laži" našla se na našoj listi najbolje odjevenih. Shailene u smaragdno zelenom Ralph Laurenu izgleda kao milijun dolara!

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Shailene Woodley

Jane Fonda u Brandonu Maxwellu

I za kraj, nismo mogli na listu ne uključiti apsolutnu boginju Hollywooda, Jane Fondu. U jarko ružičastoj toaleti, ova 80-godišnja glumica plijenila je pažnju i poglede na crvenom tepihu, a samo jedan pogled na Jane u nama izaziva divljenje.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Jane Fonda

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0