Stars

Je li moguće - Kim napravi ovoliko čučnjeva u danu?!

Cijela obitelj Kardashian se ozbiljno zabrinula za Kim koja manično vježba i gladuje. Svijet je ostao u čudu nakon Instagram storyija u kojem je otkrila koliko vježba

Njezine skulpturalne obline i dalje i oduševljavaju i uznemiruju svijet. No, jedno je sigurno - Kim Kardashian nikad nije izgledala baš ovoliko utrenirano. Sestre su joj počele prigovarati kako izgleda mršavije nego ikad te da bi trebala početi jesti nešto više od samog celera. No, čini se da nju ništa trenutno ne veseli toliko koliko joj znače komplimenti na račun nove linije. Čak su joj druge slavne osobe putem društvenih mreža rekle neka se prestane hvaliti izbjegavanjem hrane jer je veliki uzor mladima, pa čak i u pitanju loših životnih navika. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My fave beach pose

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

U svakom slučaju, novu fitness rutinu Kim Kardashian je otkrila njezina trenerica Melissa Alcantra: "Kada se radi na treningu stražnjice i nogu, radimo oko sat i pol, sat i 45 minuta", objašnjava Alcantra koja dodaje da su ti mišići dugački i treba im se posvetiti više vremena nego bicepsima ili trbušnim mišićima. Također, dodaje da mišićima nogu treba više vremena da se odmore kada se radi u serijama čučnjeva ili sličnih vježba. "Ukoliko se ne odmarate u pauzama, nećete moći više puta ponavljati, jer će vam se mišići upaliti od naglog rada".

Možda vas zanima Evo kako je Kim Kardashian objasnila kćeri zašto je slavna Rubrika Stars Stars

No, bitno je uzimati pauze od serije vježbi stražnjice i nogu jer u protivnom mišić ne raste, jer je u stalnom pogonu. "Ona ima ludi raspored, ali je jako posvećena vježbanju".

 | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

A sada ono najzanimljivije, i moramo priznati teško vjerojatno - Kim Kardashian navodno u danu napravi 1000 čučnjeva. Svaki dan! Brojkom i slovima - tisuću, 1000 čučnjeva! Možda da sljedeći put prije objave ovakve vijesti pitamo trenere i plastične kirurge je li njezina guza samo dobro uvježbana ili je Kim doista Wonder Woman? Za sada ćemo joj vjerovati..

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0