Stars

Je li moguće da je Melania Trump opet ovo napravila?!

Prva dama ili nikako da nauči na svojim pogreškama ili je jednostavno nije briga...

Kada je prije nekoliko dana prva dama Amerike Melania Trump posjetila poplavljeni Houston u Teksasu noseći vrtoglavo visoke Manolo Blahnik potpetice, Internet je poludio. Svi su se pitali "gdje joj je ostala humanost i osjećaj za dobar ukus", dok su drugi ovu situaciju iskoristili kao savršen primjer kako je Trumpova predsjednička administracija miljama daleko od američke stvarnosti. 

Kada su se predsjednik Trump i njegova supruga uputili na mjesto prirodne katastrofe, u Teksas koji je pogođen tropskom olujom Harvey, nitko nije mogao vjerovati što je odjenula za tu priliku. Melania u super uskim crnim hlačama, bomber jakni i vrtoglavo visokim Manolicama bila je glavna tema američkih tabloida. 

 | Autor: Twitter Twitter

Ovog su vikenda Trumpovi ponovno posjetili žrtve poplave, a Melania je po lokvama skakutala u Ralph Lauren haljini-košulji i još jednim Manolicama, ovoga puta zmijskog printa. Prvi put joj se greška s cipelama mogla možda nepromišljeno potkrasti, ali već drugi put za redom učiniti istu nepromišljenu grešku - ostavlja dojam kao da je to učinila namjerno.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Tko god brinuo o predsjedničkom protokolu ili o Melanijinom stilu, trebao bi znati da koliko god se cipele čine "nevažnim" detaljem, važne su ako su na nogama prve dame. Ova greška svakako neće pomoći njezinom i ovako robotskom i hladnom imidžu, a kada si odabran od strane ljudi, možda je važno osvijestiti kako se ponekad trebaš i odijevati za njih...

 | Autor:

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0