Stars

Je li Karl Lagerfeld upravo okrivio Kim za pljačku u Parizu?

Dizajnera je začudio manjak osiguranja u sobi osobe koja se tako javno hvali svojim bogatstvom

Kim Kardashian s obitelji se vratila u New York nakon što je u Parizu proživjela oružanu pljačku, a s pojavom novih detalja oko napada na zvijezdu, javnost je počela prozivati krivce. Je li se radilo o poslu iznutra? Treba li okriviti loše osiguranje? Dizajner Karl Lagerfeld krivnju je s drugih prebacio na samu Kim, zbog javnog pokazivanja bogatstva. Nakon Revije Chanela na pariškom Tjednu mode, dizajner je novinarima prokomentirao pljačku.

"Nije mi jasno što je radila u hotelskoj sobi bez osiguranja. Ako ste toliko slavni i hvalite se svojim nakitom na internetu, onda idete u hotele gdje se nitko ne može ni približiti vašoj sobi. Ne možete se javno hvaliti vlastitim bogatstvom i onda biti iznenađeni činjenicom da ga drugi žele dijeliti s vama."

 

💎💎💎

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Lagerfeld je također prokomentirao kako sve to loše utječe na sliku Pariza, posebice nakon što je grad nedavno proživio grozne terorističke napade. No unatoč "upiranja prstom" na Kim, Karl je na Instagramu pokazao podršku zvijezdi dok se oporavlja od traumatičnog događaja. 

Photo: Getty Images

Komentari 0