Stars

Janko Popović Volarić oduševio je fanove fotografijama na kojima se nalazi u najljepšem društvu

  • Janko Popović Volarić krajem prošle godine svima je pokazao da je u vezi s Petrom Švađumović
  • Njegovi pratitelji rijetko dobivaju uvid u njegov privatni život pa ih razveseli svaka glumčeva objava
  • Jankove fotografije iz Istre na kojima se nalazi u društvu svoje djevojke, njegovi pratitelji tako nisu propustili komentirati

Janko Popović Volarić veliki je ljubitelj prirode i ne propušta iskoristiti trenutak kako bi se odmorio od zagrebačke vreve. U posljednje vrijeme to radi u najljepšem društvu - sa svojom djevojkom Petrom Švađumović.  Par se odmara u Istri, a glumac je sa svojim pratiteljima podijelio opuštene zajedničke trenutke na kojima, njegovi pratitelji nisu mogli ne primijetiti, izgledaju kao pravi golupčići

Možda vas zanima Janko Popović Volarić fotografijom se prisjetio uloge u 'Ponosu Ratkajevih' i izazvao lavinu reakcija Rubrika Stars Stars

''Jedna zabrinjavajuće sladunjava morska fotka vs. sramotno realistična'' napisao je glumac ispod fotografija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jedna zabrinjavajuce sladunjava morska fotka vs. sramotno realisticna 😬

A post shared by Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric) on

Dok na prvoj fotografiji gledaju u objektiv pozirajući sa svojim psima, ana drugoj fotografiji Janko izgleda kao da je u dubokom snu dok njegova djevojka bdije iznad njega. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Kako je glumac prilično samozatajan kada se radi o svom privatnom životu, a mnoge je razveselila Jankova objava

‘’Ljubav je svuda oko vas’’, ‘’Uživajte u svakom trenutku’’, ‘’Baš ste predivan par, radujem se zbog vas’’, ‘’Puno ste slatki Jankić, vidi se koliko se volite i koliko ste zaljubljeni, uživajte!’’, samo su neki od komentara pratitelja. 

Janko je s Petrom, pohvalio se na Instagramu, početkom godine osvojio i najviši vrh otoka Krka, a njegovi pratitelji primijetili su kako Janko izgleda vrlo sretno dok pozira s atraktivnom  brinetom. 

Da je u vezi s Petrom koja se bavi fitnesom, Janko je otkrio upravo na društvenim mrežama kada je u njezinom društvu na fotografiji svima čestitao Novu godinu. Kako njegovi pratitelji primjećuju, Janko izgleda jako sretno u ljubavnoj vezi koju je ostvario nakon braka s Jelenom Veljačom i dvije kraće veze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sretna Nova! :)

A post shared by Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric) on

Glumac ima 20 godišnjeg sina Davida kojeg je dobio s 18 godina, a  kako je ranije otkrio medijima, ponovo bi htio postati otac. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Svima sve najbolje :)

A post shared by Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric) on

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0