Stars

Najljepši početak nove za Snježnu kraljicu - Janica Kostelić rodila sina Oskara

Najuspješnija hrvatska sportašica jutros je na svijet donijela sina i tako dobila najljepši novogodišnji poklon

Bivša hrvatska skijašica Janica Kostelić postala je majka u 37. godini života. Jutros je u Petrovoj bolnici rodila sina carskim rezom, a, kako prenose mediji, porođaj je prošao dobro. Jedna od najnagrađivanijih sportašica tako se našla u majčinskoj ulozi i nedvojbeno je da će joj sjajno pristajati.

Malenom je dala ime Oskar, a on je već treći unuk u obitelji Kostelić. Naime, njezin brat Ivica Kostelić ima dva sina - 3-godišnjeg Ivana i 2-godišnjeg Leona. 

 | Autor: Patrik Maček/PIXSELL Patrik Maček/PIXSELL

Umirovljena hrvatska skijašica i aktualna državna tajnica za sport tek je prije dva mjeseca potvrdila vijest o trudnoći i najavila kako će se maleni roditi u siječnju. Upravo će i Janica proslaviti 37. rođendan u ovom mjesecu, samo nekoliko dana nakon rođenja sina - točnije, 5. siječnja.

Ono što je zanimljivo je to da su i majka i sin rođeni u znaku Jarca, kojega karakterizira ambicioznost, odlučnost, vjernost i snalažljivost - baš kakva je i Janica. Vjerujemo kako će i sin naslijediti upravo te osobine od majke. 

 | Autor: Patrik Maček/PIXSELL Patrik Maček/PIXSELL

Janica se i dalje drži odluke da privatan život ne želi dijeliti s javnosti pa će svu svoju sreću zadržati isključivo u krugu obitelji i prijatelja. Sigurni smo kako joj je ovo najljepši mogući novogodišnji, ali i rođendanski poklon do sada! 

Photo: Patrik Maček/PIXSELL

Komentari 0