Stars

Jada Pinkett Smith priznala: "Bila sam ovisna o seksu"

Glumica je u nedavnom intervjuu otkrila kako se u prošlosti borila s ovisnošću o seksu, ali i o alkoholu i vježbanju

Jada Pinkett Smith danas je sretno udana za Willa Smitha i majka je dvoje djece, ali znamo da je imala zaista burnu prošlost obilježenu majčinom ovisnošću o heroinu i alkoholizmu. Međutim, u videu u sklopu svoje Facebook Watch serije Red Table Talk otkrila je i više od toga: kako se borila s ovisnošću o seksu i vježbanju. Kako sama kaže, njene ovisnosti su "skakale" oko nje i izmjenjivale se, dok je za seksualnu poprilično sigurna da ju je imala, iako nikad nije potražila pomoć stručnjaka; "Kad sam bila mlađa, definitivno mislim da sam imala neku vrstu seksualne ovisnosti, mislila sam da se sve može riješiti seksom."

No jednako tako, glumica je otkrila kako je tip "ponavljača" - sve što joj se sviđa voli iskušavati do krajnjih granica što je često odvuče u ovisničko ponašanje. Ipak, uspijeva ga raspoznati i kontrolirati prije nego li postane zaista opasno za nju. U trenu kada shvati da pretjeruje, kaže, jednostavno prestane s tim: "Bitno je nadzirati svoje ponašanje. Jer, recimo, ako se želiš puno seksati to je super. Ali zašto se toliko seksaš? Na takva pitanja trebaš pripaziti."

Ovo nije prvi put da je glumica progovorila o svojoj ovisnosti, to je napravila i ranije u jednoj od epizoda Red Table Talka, u razgovoru  sa svojom majkom i svojom kćeri. Tada je otkrila da je imala ovisnost i o seks igračkama - koja se dogodila nakon što je prekinula svoju ovisnost o seksu i prestala se viđati s muškarcima. U jednom trenu shvatila je da niti to nema smisla jer bi imala "po pet orgazama dnevno". Jada je svoju seriju pokrenula u svibnju i gledaju je milijuni. 

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0