Stars

Izgleda da je sve jasno, ovo je novi James Bond! Daniel Craig dobiva dostojnog nasljednika

  • Najnoviji film iz serijala o Jamesu Bondu trebao bi velika platna ugledati 12. studenoga
  • U njemu ćemo po posljednji put u ulozi tajnog agenta '007' imati priliku vidjeti  glumca Daniela Craiga
  • A sve su glasnije i informacije kako će ga u toj ulozi naslijediti drugi Britanac - Tom Hardy

Svjetskim je medijima danas odjeknula vijest kako ćemo u ulozi Jamesa Bonda uskoro imati priliku vidjeti britanskog glumca Toma Hardyja. Prema pisanjima The Vulcan Reportera, 43-godišnjaku je uloga ponuđena nakon sjajne izvedbe na audiciji.

Službena potvrda vijesti o tome da je Hardy postao deseti po redu glumac koji će utjeloviti lik tajnog agenta trebala bi biti javno iznesena u studenome, kada je planirana i svjetska premijera filma 'No time to die'. Riječ je o najnovijem filmu iz serijala o Jamesu Bondu, a u njemu ćemo u ulozi '007' po posljednji put imati priliku vidjeti Daniela Craiga.

 | Autor: Shutterstock/instagram Shutterstock/instagram

Možda vas zanima Wow! Dvojica najmlađih sinova Piercea Brosnana su već odrasli - i prezgodni Rubrika Stars Stars

Prema trenutno dostupnim podacima film bi se u kinima trebao pojaviti 12. studenoga, no nejasno je hoće li studio tada potvrditi vijest o imenu Craigova nasljednika. Ipak, šuškanja o tome da će palicu preuzeti upravo Hardy sve su glasnija.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima Glumac Colin Firth proslavio je 60. rođendan: ovo je njegovih najboljih 6 filmova Rubrika Stars Stars

"Čuo sam za to još u lipnju. Tada Hardy nije bio službeno izabran, ali je bio na audiciji i praktički zakucao ulogu tamo. Slično je napravio i Craig dok su kružile glasine o njegovom statusu uloge, a mjesecima poslije su službeno objavili da je Daniel novi James Bond", objasnio je jedan od upućenih izvora na Twitteru. Uvjereni smo kako će ova vijest posebno oduševiti ženski dio populacije, budući da se Tom Hardy može pohvaliti titulom jednog od najatraktivnijih glumaca današnjice.

Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0