Stars

Izašao je trailer za nastavak "Mamma Mie"!

Mjuzikll Mamma Mia točno je prije deset godina izašao u kina i postao je nevjerojatni hit s mnoštvom kazališnih reinterpretacija. Krajem lipnja stiže i nastavak, nama još privlačniji jer sniman je na Visu, a do tada zavirit ćemo u trailer

U prvom nastavku filma slavna oskarovka Meryl Streep oduševila nas je u ulozi otkačene Donne Sheridan. Poznata glumica se u novom nastavku povremeno pojavljuje, no glavni je lik sada njezina kćer Sophia. Sophiju kao i u prošlom nastavku glumi predivna glumica Amanda Seyfried, a njezina tri potencijalna oca i bivše Donnine ljubavnike i u ovom nastavku glume Pierce Brosnan, Colin Firth i Stellan Skarsgard.

Radnja je smještena dvadesetak godina prije prvog nastavka, isto na prekrasnim grčkim otocima. Donna susreće svoja tri ljubavnika u različitim situacijama, te otkriva kako je jedan od njih zaručen. Donna je shrvana, no ne stigne previše patiti jer ima druga dva frajera. Ovaj će nam nastavak možda konačno i otkriti tko je otac Donnine kćeri Sophije.

Možda vas zanima Dobrodošla: 7 životnih lekcija Meryl Streep Rubrika Stars Stars  | Autor: YouTube Screenshot YouTube Screenshot

Film se ponovno vraća u sadašnjost i saznajemo da je i Sophia trudna, a to je otkrila svojim potencijalnim očevima. Naravno, baš kao i u prvom nastavku ove naizgled dramatične ljubavne situacije su toliko zabavne da se doista veselimo ljetu. Posebno zato što se dio filma snimao i na našem otoku Visu sa 270 hrvatskih statista.

Isto tako, u prilog traileru stoji i jednominutni video u kojem glumci pokazuju kako se se dobro zabavljani na jadranskoj obali. Pogledaj!

Photo: YouTube Screenshot

Komentari 0