Stars

Ivana Mišerić i Doris Pinčić: kako nose Barbie Girl ružičastu

Radijske voditeljice Ivana Mišerić i Doris Pinčić za vikend su, čini se, upale u pravi mali modni vremeplov i pokazale da Barbie ružičasta boja nikada neće izaći iz mode

Ovaj vikend protekao je u znaku (još uvijek, srećom) ljetnog vremena, a to se odrazilo na odjevne komade domaćih zvijezda. Brojni su pokazali kako još uvijek nisu spremni pokleknuti pred bojama jeseni te pokazali outfite u živim, vibrantnim bojama koje prizivaju mirise ljeta. Svojim outfitom ljeto je proslavila i radijska voditeljica Ivana Mišerić koja je vikend provela u prirodi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

Za opušteni dan na selu i druženje s ljubimcima voditeljica je odabrala klasične Converse starke u roza boji. Mislili smo da starke u ovoj boji uistinu nećemo još dugo vidjeti, a voditeljica nas je vratila u vremena osnovne škole kad nam se baš sviđao taj ''starke-tip-dečka'' pa smo ga pokušavale namamiti svojim izborom starki. I u toj su priči glavnu ulogu imale roza starke! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

Uz starke je kombinirala klasični roza T-shirt i jeans kratke hlače, a situaciju je začinila opuštenim kovrčama i zelenim lakom na noktima. Nema sumnje da voditeljica zna kako iskoristiti slobodno vrijeme. U vikendu je uživala i njena kolegica Doris Pinčić Rogoznica koja je ovih dana s obitelji proslavila krštenje svoje nedavno rođene kćerke Gite. Iako je na sam obred krštenja nosila posve drugu (i nešto suptilniju) kombinaciju, u popodnevnim je satima na svom Instastoryu podijelila fotografije svog drugog outfita koji je nosila nekoliko dana prije. Kako su ju obožavatelji obasuli pitanjima o njenom svježem i mladenačkom outfitu, ona im je otkrila (kao što vidiš) odakle su komadi koje je odjenula.   | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Uz haljinu hrvatskog brenda Elfs koja je potpuno prekrivana cvjetnim uzorkom, odjenula je vibrantne ružičaste sandale koje su dio su starije Mango kolekcije. Iskreno, zanimalo nas je odakle je i taj savršeni ružičasti ruž za usne, ali to ćemo naprosto morati sami pokušati pronaći. Haljina koju je obukla Doris učinila nam se poznatom pa smo vidjeli da joj ovo ipak nije prvo nošenje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Voditeljica ju je nosila i tijekom vođenja showa Zvjezdica u višem stupnju trudnoće. Očito kupovanje odjeće dok si trudna ne mora biti propala investicija, a Doris očito zna kako pametno kupovati. Istini na volju, lijepoj Doris ovaj stil vječne djevojčice uistinu laska. Iako je nedavno proslavila okrugli trideseti rođendan, nama nikada nije izgledala bolje.

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0