Stars

Ivan Rakitić i Raquel Mauri uistinu žive svoju bajku

Ivan Rakitić i njegova Raquel jedan su od najslađih ''nogometnih'' parova. Nakon što se Raketa uistinu iskazao na proteklom prvenstvu, sada uživaju u zasluženom odmoru, a nas svako malo uvesele prekrasnim fotografijama

O predivnoj ljubavnoj priči Ivana Rakitića i njegove supruge Raquel Mauri već se mnogo pričalo i pisalo. Upravo njih dvoje jedan su od omiljenih nogometnih parova, a zajednička priča počela im je posve nenadano. Kad je Raketa stigao u Sevillu, Raquel je bila konobarica koja je radila u blizini hotela u kojem je on odsjedao. On se u nju zaljubio na prvi pogled i nije odustajao dok nije pristala izaći s njim. Njegovo osvajanje urodilo je plodom - Raquel mu je dosad dvaput rekla da! Par se građanski vjenčao 2013. godine, a crkveno vjenčanje održalo se 20. lipnja 2015. godine u seviljskoj katedrali. 

 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Jedina stvar koja nas je oduševila više od njihove romantične prošlosti je - romantična sadašnjost. Nakon što se Barcelonin veznjak pokazao kao ubojito dobar strijelac penala na proteklom prvenstvu i svojom izvedbom osigurao toliko željenu medalju, sada zajedno uživaju u zasluženom godišnjem odmoru. Srećom, svoje pratitelje često uveseljavaju fotografijama, a posljednju u nizu objavila je Raquel.

 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

Na njoj se vidi da par uživa u ljetu, na jahti. Sretna i zaljubljena Španjolska na slici uistinu blista. Njena figura je besprijekorna, a nama je za oko zapeo njen badić. Romantičan je i presladak, baš kao sve oko obitelji Rakitić. I Raketa je okačio sliku s odmora.

 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Možda vas zanima Ovako naši nogometaši sada uživaju sa svojim ljepoticama Rubrika Stars Stars

Njegova nas je, ruku na srce, još više raznježila. Par je ovaj put fotografiran u suton, a Raquel je odjevena u bijelo i nosi cvijeće u kosi. Ako ovo nije moderna bajka, ne znamo što jest! Ipak, par nije sam. S njima su, sudeći prema fotografijama, i njihova djeca. Prije nekoliko dana, Ivan je objavio fotografiju na kojoj je, okružen kćerkama Altheom i Adarom, posve prekriven pjenom. U opis je napisao: ''Uživam kao dijete sa svojom djecom!''. Vesela obitelj se, nema sumnje, odlično zabavlja. U hashtagu mu stoji: Ujedinjena obitelj nikad neće biti pobijeđena.

 

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0