Stars

Iva Todorić se odmara i - izgleda fantastično

Poduzetnica je objavila sliku kako uživa na jahti te je dobila brojne komplimente, a iz nje pršti zadovoljstvo i sreća

Naslonjena na ogradu jahte u kratkim traper hlačicama i jednodijelnom ružičasto - narančastom badiću lijepa Iva Todorić pokazala je svoju novu figuru. Iako joj je pogled skriven iz sunčanih naočala, Iva nije mogla sakriti zadovoljan osmijeh. S razlogom, naime uvijek zgodna Iva izgleda bolje no ikad. 

 

A post shared by srculence iva todoric (@srculence___) on

U objavi ispod slike Iva je napisala: "Mir, to je njezin prioritet. Ona razumije da se mir pronalazi iznutra. Da, ponekad to znači da ćeš izgubiti vezu s ljudima, stvarima, mjestima i događajima ukoliko oni unose preveliku buku u tvoj život unutra. Da, ponekad ćeš onima koji ne razumiju kako se osjeća mir izgledati daleko ili čudno. Ipak, ne zaboravi svoj prioritet. Čuvaj svoj mir."

U komentarima na sliku, pratiteljice su obasipale Ivu komplimentima što na izgled, što na napisano mišljenje. Osim srca u komentarima, neki od komentara su  glasili: ''Bravo ljepotice... kako je predivno sastati se sa sobom...čista ljubav koju onda samo treba djeliti...'' , ''Wow...predivno rečeno, nikad ljepša'', 

Vidljivo je kako joj odmor zaista godi i kako je pronašla svoj mir. Iva često na svojem profilu dijeli slike srdaca na koja naleti ona ili njezini prijatelji - oblaci, mokri tragovi, grafiti, kamen... smatrajući te oblike znakom. 

Vjerujemo da se fizička promjena kod Ive dogodila kao rezultat unutarnjeg mira i posvećenosti sebi. Iako nam je Iva u svakoj svojoj fazi bila lijepa, malotko može ostati bez komentara na unutrašnju i vanjsku promjenu kod Ive. 

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Juhuhu

    Jebi ga koliko joj je stari ukrao mislio sam da ipak može više potrošiti na izgled. Ima tu za Glumičića brdo posla. Izgleda fantastično da. Fantastično loše.