Stars

Iva Šarić zaželjela je Bruni Petkoviću sreću na utakmici - poljupcem na stadionu i prvom zajedničkom fotkom

  • Ljubavna priča našeg napadača i bivše TV voditeljice odavno nam je poznata
  • Ipak, Iva Šarić na svom Instagramu ne objavljuje slike sa svojim dragim
  • Ipak, ova je to prilika zaslužila, Iva je Bruni Petkoviću pred utakmicu Japanom, na tribinama u Kataru, utisnula poljubac, za sreću

Sat vremena prije početka današnje utakmice na SP-u u Kataru, Iva Šarić zaželjela je svom dragom, Bruni Petkoviću sreću na utakmici protiv Japana. Ovo je prva utakmica ovog nogometnog prvenstva da Bruno igra od prve minute, a sreća će ne samo njemu nego i svim Bruninim suigračima trebati iako smo po svim parametrima nadmoćnija reprezentacija.

Iva je jedna od djevojaka i supruga naših reprezentativaca koje su stigle u vrući Katar bodriti naše nogometaše. Iva je odjenula njegov dres i zauzela poziciju na tribinama stadiona Kalifa International uoči utakmice s japanskom nogometnom reprezentacijom.

Prije utakmice poljubila je Brunu, a ono što je zanimljivo jest što je to njihova prva zajednička slika na Ivinom Instagram profilu. Pa, možemo reći da ova prilika to svakako zaslužuje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Šarić (@iva__saric)

Ivina i Brunina priča počela je prije tri godine kad ga je ona, radeći kao novinarka, intervjuirala. Početkom 2020. nogometaša su počeli viđati u Ivinom društvu i počelo se šuškati da su par što se, ako ne i prije, potvrdilo kad su 2021. postali roditelji sina Adriana. Njoj je to treće dijete, a iz braka s bivšim nogometnim reprezentativcem Jerkom Lekom ima dva sina, Carlosa i Leona.

 

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0