Stars

Iva Leko već nosi ovaj jesenski trend

Na Ivi baš sve stoji savršeno, ali u ovoj cvjetnoj midi haljini apsolutno nas je oduševila - još kad smo otkrili u kojoj se trgovini skriva...

Znači i Iva Leko kupuje svoje haljine u Zari! Jasno nam je i zašto. Ovaj high-street brend pokorio je i ormare naših domaćih celebrity cura, a ova cvjetna midi haljina dugih rukava izgleda kao da je stvorena za Ivu.

Haljina sa cvjetnim uzorkom dio je nove jesenske Zarine kolekcije, a zbog povišenog ovratnika i dugih rukava izgledat će tako dobro i u kombinaciji sa čizmama! Iva je svoju ipak prilagodila ljetu pa nam je pokazala kako dobro izgleda sa jednostavnim sandalama istog plavog tona, dok je od modnih dodataka odabrala samo sunčane naočale mačkastih okvira.

 

 

Objavu dijeli Iva Leko (@iva_leko)

Ono što smo primijetili u Zari jest trend cvjetnog uzorka koji se iz uobičajene proljetne sada ležerno prebacio i u jesensku sezonu. Osim na haljinama, Zara ga predlaže i na hlačama, jaknicama, cipelama...

U kombinaciji sa sandalama ili čizmama; sa ili bez remena; slojevito ili sama za sebe - hvala ti Iva, ovu ćemo haljinu odmah dodati na listu želja!

 | Autor: Zara Zara Haljina sa cvjetnim uzorkom, 500 kuna

Photo: Instagram @iva_leko

Komentari 0