Stars

Irina i Lady Gaga su ipak frendice unatoč pričama da je Gaga zaljubljena u Bradleya Coopera

  • Dodjelu Oscara 2019. začinio je nastup Lady Gage i Bradleya Coopera
  • Gaga je prekinula sa zaručnikom, dok je Bradley došao u pratnji partnerice Irine Shayk
  • No, Irina Shayk i Lady Gaga su začepile usta trolovima - girl power je ipak pobijedio

Film 'Zvijezda je rođena' podigao je toliko prašine kakva se u filmskoj industriji ne pamti već godinama. Glavne zvijezde kino hita, Lady Gaga i Bradley Cooper, sinoć su blistali i izazvali puno pažnje. Po mnogima, kemija s filmskog platna se nastavila u stvarnom životu i to dvoje umjetnika nije krilo, no na vrlo profesionalnoj razini, posebno kada su izveli emotivnu pjesmu "Shallow" za koju su i nagrađeni. Koliko god njihov odnos bio profesionalan, mediji Gagin prekid zaruka pripisuju upravo zaljubljenosti u Coopera.  No, želje su jedno, a stvarnost je drugo. Cooper na dodjelu nagrada došao poput svakog dobrog momka; u pratnji prekrasne nevjenčane supruge Irine Shayk te majke Gorije Campano. 

 

A post shared by Shayk Cooper Family (@_itsleeas) on

Tračevima usprkos, Irina i Gaga su se zagrlile, model je glazbenici iskreno čestitao na nagradi za najbolju pjesmu "Shallow", a glazbenica Gaga joj je iskreno zahvalila. Baš poput pravih prijateljica koje su u istom muškarcu pronašle partnera i prijatelja (šalu na stranu, Irina životnog partnera, a Gaga velikog prijatelja i kolegu), dame su se samo slatko nasmijale na tračeve. Tajna veza Coopera i Gage je samo dobar PR za film, rekli bismo. Iako nam je to sada svima jasno, korisnici društvenih mreža se ne bi složili s nama.

Kemija s filmskog platna se prenijela i na pozornicu dodjele Oscara, ako se pita korisnike Twittera, malo i predramatično:

Ovaj korisnik Twittera smatra da Oscara za najbolju pjesmu za seksanje dobivaju...

Neki su pomiješali dodjelu Oscara i Superbowl, vrlo emocionalno poput pravih Amerikanaca

Sjećaš li se "Zločestih djevojaka" i Lindsay Lohan? Svi iz srednje škole Lohanina fiktivnog lika Cady Heron bi potvrdili Gagu i Bradleya kao par iz snova!

Gaga i Cooper imaju ludu kemiju. Točka. Kraj rečenice. Kraj priče.

Steve Carell iz serije "U uredu" bi se također složio da su Lady Gaga i Bradley Cooper čarobni...

Gaga je trudna?!?

Svi koji žele nakon posla doći doma, sjesti na kauč i plakati, neka pogledaju nastup ovog čarobnog para. Baš kaš to je to napravila ova korisnica Twittera u nedjelju.

Savršeni trenutak!

Bradley Cooper i Lady Gaga osvajaju!

A pobjednik Twitter postova je...

Photo: Instagram @_itsleeas

Komentari 0