Stars

Internet ratuje zbog Elline tetovaže: Sviđa li vam se?

Neobičnom kreacijom na leđima izazvala je brojne reakcije, a jedno je sigurno - nemoguće je ne primijetiti je

Obožavatelji ukrašavanja tijela tetovažama često ističu da jednom kada se zaljubite u njih i odvažite se napraviti prvo mini remek djelo na svojoj koži - više nikada se nećete moći zaustaviti. Ljudi koji imaju samo jednu tetovažu zvuče poput pravog hodajućeg mita. S time bi se vjerojatno složila i Ella Dvornik.

Inače, u nekoliko prilika ova lifestyle i travel blogerica priznala je kako ne vjeruje da tako skoro prestati s tetoviranjem, ali uvijek se vodi mišlju da svi ti crteži moraju biti usklađeni i pomno isplanirani. 

Upravo je tako još krajem 2011. godine nastala impresivna tetovaža na Ellinim leđima, a sada je putem Instagrama odlučila sve podsjetiti na taj veličanstven uradak tatto majstora pod imenom Xeno Tattooink.

 

My back @xenotattooink ❤️

Objavu dijeli www.iamella.com, Елла Дворник (@elladvornik)

Nije teško pogoditi kako je Ella prezadovoljna, a slično je reagirala i većina njezinih obožavatelja te je mnoge zanimalo značenje koje se skriva iza ovog neobičnog prikaza. 

"Bilo bi baš cool kad bi napravila video o tetovažama. Ne moraš baš podijeliti što ti znače i predstavljaju ako to ne želiš, ali možeš podijeliti svoje iskustvo i savjete", napisala je jedna od korisnica Instagrama koja uskoro planira napraviti prvu veliku tetovažu i to upravo na leđima, a vjerujemo da je Elli dala i super ideju za jedan od budućih videa koje jedva čekamo!

Photo: Jurica Galoić/Pixsell

Komentari 0