Stars

Instagram gori: Vruća fotka Antonije Stupar Jurkin

Iako izbjegava objavljivati golišave fotke ovog puta prekršila je nepisano pravilo, a obožavateljima to nije nimalo smetalo...

Kada je moda u pitanju Antonija Stupar Jurkin pravi je taktičar koji uvijek "igra na sigurno". Svoje stajlinge uglavnom gradi oko klasičnih komada koje obogati ponekim trendovskim detaljem i tako vješto spaja "staro" i novo.

S druge strane, kada je make up u pitanju, zbog prirode njenog posla, lijepu voditeljicu svi su naviknuli gledati s teškim slojevima šminke na licu, ali zato ona na Instagramu svoje pratitelje redovito podsjeća kako izgleda i bez make upa.

Naime, slobodno vrijeme najradije provodi u teretani kojoj, osim dobrim genima, može zahvaliti svoju vitku liniju ili pak opuštajući se u društvu omiljenog joj muškarca, sinčića Ivana. Ništa drugačije nije bilo ni sada. Spas od niskih temperatura Stupar Jurkin je potražila u wellnesu, a zaljubljenice u modu koje vrlo lako "nanjuše" nove trendove oduševila je svojim kupaćim kostimom.

 

#wellness #justrelax #selfie

Fotografiju objavljuje Antonija Stupar Jurkin (@antonijasj)

Naravno, nije nedostajalo ni komenara na temu njene prirodne ljepote, a voditeljica nije propustila priliku da se pohvali isklesanim tijelom. 

 

#wellness #supriseshower #relax

Fotografiju objavljuje Antonija Stupar Jurkin (@antonijasj)

"Otopila si snijeg", zaključio je njen kolega Goran Latković. 

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0