Stars

Ingrid Divković objavila sretnu vijest: „Nas troje je vrijedilo čekati“

  • Spisateljica Ingrid Divković čeka svoje prvo dijete
  • Sretnu vijest objavila je na svojem Instagram profilu
  • U komentarima je dobila mnoštvo čestitki i lijepih želja

Spisateljica Ingrid Divković (36) javnosti poznata po inspirativnom pisanju i svojem pojavljivanju u showu „Brak na prvu“, gdje je sudjelovala kao psihologinja i savjetnica, s pratiteljima je podijelila veliku životnu promjenu koja ju uskoro očekuje. Ingrid će naime po prvi put postati majka, a dijete očekuje s partnerom Darijem Sederom.

Ingrid je posebnu pažnju javnosti privukla kad je započela vezu s natjecateljem iz showa „Brak na prvu“, Lukom Budakom, no ta ljubav nije potrajala. Ingrid se nakon toga preselila u novi grad i pronašla novu ljubav.

Hana Huljić I Petar Grašo Možda vas zanima Petar Grašo konačno otvorio dušu: "Ovo će biti prekrasna godina! Spreman sam biti otac“ Rubrika Stars Stars

Na svojem Instagram profilu sad je podijelila sretnu vijest, a na nekoliko fotografija možemo vidjeti sretan par kako pozira.
U opisu fotografija, Ingrid je napisala: „Kako mislite, tek miriše na proljeće? Pa ja sam još početkom zime novim životom u sebi procvjetala. Bože, hvala TI. Nas troje je vrijedilo čekati“.

Spisateljica i njen partner pozirali su vani na lijep, sunčan dan, odjeveni u bijelo. Ispod objave, mnogi pratitelji i prijatelji čestitali su budućoj majci. „Aaww čestitam“, napisala je Anita Dujić, dok je Ana Bučević Nikolić dodala: „Ajme! Čestitam draga“. Ivana Delač također se pridružila čestitkama emotikonima srca. Među drugim čestitkama mogle su se vidjeti i: “Čestitam od srca draga i najposebnija ženo na svijetu“ i „Ajme! Konačno malo divnih vijesti. Čestitam“.

Možda vas zanima Naomi Campbell prvi put pokazala kćer nakon tajanstvene trudnoće: “Ona nije posvojena, to je moje dijete” Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0