Stars

Indira: "Imam samo jednu rođendansku želju"

miss7 voli rođendane, a u čast njezinog 44-og, razgovarali smo s pjevačicom Indirom Levak o novim počecima, starim navikama i životnim lekcijama...

Kada je prije nekoliko mjeseci, kao bomba odjeknula vijest da "Indira Levak odlazi iz Colonije, nakon više od 20 godina zajedničke suradnje", mnogi su komentirali ovu odluku kao ludost. Nama je ipak prva asocijacija - hrabrost. Novi glazbeni početak i samostalna karijera u 44. zvuči kao riskantan potez i odluka koju sigurno nije bilo lako donijeti. Indira je oko cijele situacije super pozitivna i jako inspirativna. "Ha, bolje biti na početku karijere s 44, nego na kraju (smijeh!). Rekla bih da sam hrabra, ali sreća prati hrabre - ne kalkuliram, nego me vodi srce..i uistinu uživam! Nakon više od 20 godina na sceni teško je zapravo reći da je ovo početak, to je tek novi smjer u karijeri koji je pun noviteta, pozitivnog uzbuđenja i prepun emocija koje se u nekoj rutini zatome, ne osjećate ih više intenzivno. Sada je sve baš kako treba biti."

 

Danas slavi 44. rođendan, a na pitanje što će poželjeti prilikom puhanja svjećica Indira nas nije iznenadila odgovorom: "Samo zdravlje, jer na sve ostalo mogu sama utjecati. Sretna sam, ispunjena žena u najboljim godinama!"

Indira je već izbacila jedan uspješan singl, a planova, ideja i motivacija za glazbu joj nikako ne nedostaje. "Presretna sam s uspjehom prvog singla „2 luđaka“ za koji je glazbu napisao Branimir Mihaljević! Moja publika pjeva sa mnom uglas, plešemo, veselimo se, slavimo glazbu na mojim partyjima. Upravo završavam novi singl, ponovo pjevam o ljubavi. Pjesma je baš prava pozitiva, premijera samo što nije! A napokon sam se odvažila izvaditi iz ladice neke svoje pjesmarice i za sljedeći singl napisat ću riječi pjesme, a glazbu Branimir. Koncertni kalendar je pun!"  

 

Uz to, ova uvijek nasmijana Slavonka, prije nekoliko je mjeseci uspjela i svoj dugogodišnji hobi pretvoriti u uspješan posao. Sa suprugom Miroslavom Levakom, koji joj je i menadžer i poslovni partner, lansirala je prvu kolekciju vrtnog namještaja, a kako se čini ni na ovom nas polju Indira neće razočarati. "Za sada je to još uvijek u sjeni moje glazbene karijere, ali uvijek nađem vremena za dizajniranje, to je moj bijeg od svakodnevice, kreativno se ispušem. Poseban je osjećaj kad vidite finalni rezultat onoga što ste zamislili, a posebna je radost te komade vidjeti u nečijem domu. Vjerujem da ću se jednog dana potpuno tome posvetiti." I dok se neki užasavaju poslovne suradnje sa svojom boljom polovicom (znaš onu narodnu "ne miješaj privatno i poslovno"), Indira i Miroslav dokazuju nam upravo suprotno. "Ma najvažniji je kompromis. Kao i u svakom odnosu pa tako i u ovom. Ako se ljudi znaju razgovarati i poštuju se međusobno, onda im je samo nebo granica. Nema potrebe za strahom, za mene je ovo pravi užitak, pogotovo kad pored sebe imaš srodnu dušu, punu razumijevanja."

 

Indira je jedna do onih Hrvatica koje nam iz godine u godinu dokazuju da su "40-te stvarno nove 30-e". Kad je prije nekoliko godina započela svoje fitness putovanje i transformirala svoje tijelo i figuru u svega nekoliko mjeseci, Indira nam je postala #fitinspiration! Svoju utegnutu figuru održava napornim treninzima i čestim posjetima teretani. "Imam sreće da imam najboljeg trenera, u rukama sam trostrukog državnog prvaka u bodybuildingu! Suprug i ja sve radimo zajedno, pa je tako i jutarnja tjelovježba dio našeg rituala, koji on nikada ne propušta, no ja ponekad produžim ispijanje jutarnje kave! Kao u svemu pa tako i kod vježbanja bitno je uključiti maštu, a mom Miri nje ne fali. Trening gotovo nikada nije isti, to su kružni treninzi koji uključuju vježbe izdržljivosti, snage i naravno kondicije. Maksimalan rezultat uz minimalnu potrošnju vremena. Poslije iscrpljujućeg koncerta zahvalna sam Miri do neba, jer ne osjećam umor."

 

 

Kad bih mogla, 20 godina mlađoj sebi bih poručila... "Sve radiš baš kako treba, iz grešaka se uči, ne bih danas bila ista da nisam učila iz iskustva. Mislim da to svatko mora sam iskusiti i birati svoj put!" 

Photo: Instagram

Komentari 0