Stars

I njoj se omakne - Meghanina nezgodica s haljinom

Vojvotkinja od Sussexa je na pacifičkoj turneji, gdje je prošetala crvenu haljinu s - etiketom

Iako su je prihvatili kao članicu kraljevske obitelji, britanski mediji i danas vole oštro iskritizirati stil vojvotkinje od Cambridgea Kate Middleton, pa nije ni čudo da i nova članica kraljevske obitelji Meghan Markle dođe povremeno na nož. Pa, vojvotkinji od Susexxa koja titulu nosi tek nekoliko mjeseci ćemo ovaj kiks oprostiti. Naime, lijepa supruga princa Harryja je trenutno na 16-dnevnoj kraljevskoj turneji Pacifikom, a to znači da bi svaki put trebala izgledati svježe, besprijekorno i u novoj haljini. Što je doista zahtjevan zadatak, posebno jer nedavno saznala da je u blaženom stanju!

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Zato nije ni čudo da se žurila odjenuti novu haljinu kada je jučer sletjela u državu Tonga, kojoj je jednostavno zaboravila - skinuti etiketu! No, tko je bez grijeha, neka prvi baci kamen. Koliko puta nam se dogodilo da neki novi komad koji baš žarko želimo istog trena odjenuti, na brzinu obučemo upravo s tim nesretnim dodatkom - etiketom s cijenom i sastavom.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Možda je Meghan htjela smiriti dušobrižnike koji se stalno pitaju koji je brend Meghan danas odjenula. Zato smo svi imali prilike jučer iščitati etiketu na kojoj je stajao potpis Self Portrait. Radi se jednom sasvim pristupačnom komadu (mislimo za kraljevske standarde, naravno), po cijeni od 400 funti, točnije 3 361kn.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

A mi kažemo - što sad? Meghan je sve samo ne tipična članica kraljevske obitelji. Nosi odjeću iz H&M-a i Gapa, draži su joj nemarno svezani rep i punđa, a da ne govorimo koliko je već puta prekršila pravilo kraljevskog odijevanja, namjerno zaboravljajući navući najlonke ispod suknje ili haljine. Bravo, Meghan!

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0