Stars

I Marijana Batinić nosi high-street haljinu s listom čekanja

Sigurno si je već vidjela jer su sve trendseterice poludjele za ovom haljinom - zbog čega je već neko vrijeme i rasprodana!

Naša predivna voditeljica Marijana Batinić poznata je po profinjenom i romantičnost stilu koji nas uvijek iznova oduševi. Naravno da nas razveseli kad otkrijemo da i Marijana nosi high-street komade koje odmah možemo kopirati i ubaciti i u svoj ormar. 

Ovoga puta, Marijana na svom Instagram profilu objavila fotografiju uz potpis "Romantika u romantičnoj Istri", a upravo tako lijepa Marijana i izgleda - romantično, zavodljivo i elegantno. Komplimenti i pohvale pršte sa svih strana, a mi smo odlučili pronaći haljinu o kojoj svi pričaju. 

 

Radi se o Zarinoj cvjetnoj midi haljini s gumicama. Ova lepršava haljina okruglog izreza i dugih rukava već je nekoliko mjeseci u Zarinoj ponudi, ali zbog ogromnog interesa praktički ju je nemoguće uhvatiti na policama ovog high-street dućana! Trendi cure su je toliko popularizirale da za njom postoji čak i lista čekanja na Zarinoj online shopping stranici. 

 | Autor: miss7 miss7 Zara midi haljina, 399 kuna

Kod ove divne haljine sviđa nam se činjenica da je nosiva u svim sezonama. Može se kombinirati uz sandale ili balerinke, ali odlično će izgledati i uz gležnjače i ležerno prebačenu kožnu jaknu preko ramena. Hvala ti Marijana, dodajemo na listu želja!

Photo: Instagram

Komentari 0